Addison Montgomery te zien in nieuw seizoen 'Grey's Anatomy'

Karen Luiken-08 september 2022 om 15:38

Kate Walsh keert terug in het negentiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’. De actrice kruipt opnieuw in de huid van dokter Addison Montgomery, het personage dat ze al jaren speelt. Dat meldt Variety.

In het vorige seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ verscheen Kate ook al in een aantal afleveringen. Haar personage Addison keerde terug naar Gray Sloan Memorial om een baarmoedertransplantatie uit te voeren bij een patiënt, die later een miskraam kreeg.

Het was toen nog niet duidelijk of Addison vaker terug zou keren, of alleen voor die ene keer. Het eerste blijkt nu het geval. Ze is vanaf de derde aflevering van het nieuwe seizoen te zien in de serie.

Het negentiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ gaat in de Verenigde Staten op 6 oktober in première bij ABC. Hoofdrolspeelster Meredith Grey, gespeeld door Ellen Pompeo, krijgt dit keer een kleinere rol dan normaal. Ze verschijnt in slechts acht afleveringen.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer