Addison Montgomery te zien in nieuw seizoen 'Grey's Anatomy'

Karen Luiken-08 september 2022 om 15:38

Kate Walsh keert terug in het negentiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’. De actrice kruipt opnieuw in de huid van dokter Addison Montgomery, het personage dat ze al jaren speelt. Dat meldt Variety.

In het vorige seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ verscheen Kate ook al in een aantal afleveringen. Haar personage Addison keerde terug naar Gray Sloan Memorial om een baarmoedertransplantatie uit te voeren bij een patiënt, die later een miskraam kreeg.

Het was toen nog niet duidelijk of Addison vaker terug zou keren, of alleen voor die ene keer. Het eerste blijkt nu het geval. Ze is vanaf de derde aflevering van het nieuwe seizoen te zien in de serie.

Het negentiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ gaat in de Verenigde Staten op 6 oktober in première bij ABC. Hoofdrolspeelster Meredith Grey, gespeeld door Ellen Pompeo, krijgt dit keer een kleinere rol dan normaal. Ze verschijnt in slechts acht afleveringen.

Netflix deelt onbekende scène uit 'Squid Game'

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:19

Terwijl de voorbereidingen voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’ in volle gang zijn heeft Netflix haar kijkers verrast met een nieuw beeld. Het gaat om een niet eerder vertoonde scène uit het eerste seizoen.

In het door Netflix gedeelde filmpje komt eerst Hwang Dong-hyuk aan het woord, de regisseur van ‘Squid Game’. “Ik wil alle fans bedanken voor hun liefde voor ‘Squid Game’. Er komt een tweede seizoen aan, vol met nieuwe verhalen”, zegt hij. “Tot die tijd heb ik een cadeautje voor de wachtende fans.”

Niet veel later komt er een scène met twee vissen in beeld. Wat Netflix hier precies mee wil zeggen, snapt niemand. Fans reageren dan ook teleurgesteld op het filmpje. “Was dit het?”, vraagt iemand zich af. En een ander: “Ik snap waarom ik deze scène nooit gezien heb. Wat een deceptie.”

Bekende gezichten in teaser 'Pitch Perfect'-serie

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:28

Na drie succesvolle films komt ‘Pitch Perfect’ terug. De Amerikaanse streamingsdienst Peacock is druk bezig met een serie en de gloednieuwe teaser daarvan bewijst dat meerdere bekende gezichten daarin hun opwachting zullen maken.

Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat de eerste ‘Pitch Perfect’-film werd gereleased. De laatste kwam vijf jaar geleden uit. In de serie maken we een sprong in de tijd en verhuist Bumper Allen naar Duitsland om zijn muziekcarrière een nieuw leven in te blazen wanneer een van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

De rol van Bumper Allen zal weer gespeeld worden door Adam DeVine. Flula Borg keert terug als Pieter Krämer. En verder zullen ook Sarah Hyland, Jameela Jamil, en Lera Abova in de serie te zien zijn.

Ontdek meer