Nieuwe 'Pretty Little Liars' krijgt tweede seizoen

Dieter Blarinckx-08 september 2022 om 07:40

Goed nieuws voor de fans van 'Pretty Little Liars', want HBO heeft aangekondigd dat de spin-off 'Original Sin' een tweede seizoen krijgt!

'Pretty Little Liars: Original Sin' is een spin-off van de succesvolle en populaire serie 'Pretty Little Liars' die liep tussen 2010 en 2017. Hoewel het verhaal volledig losstaat van dat van de originele serie, speelt 'Original Sin' zich wel af in hetzelfde universum.

Na de tien afleveringen van het eerste seizoen, heeft HBO nu aangekondigd dat er wel degelijk alvast een tweede seizoen in de maak is. Wanneer dat net te streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Het eerste seizoen van 'Pretty Little Liars: Original Sin', is nu bij ons te streamen via Streamz.

Check hieronder een leuke behind-the-scenes van het eerste seizoen:

Netflix deelt onbekende scène uit 'Squid Game'

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:19

Terwijl de voorbereidingen voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’ in volle gang zijn heeft Netflix haar kijkers verrast met een nieuw beeld. Het gaat om een niet eerder vertoonde scène uit het eerste seizoen.

In het door Netflix gedeelde filmpje komt eerst Hwang Dong-hyuk aan het woord, de regisseur van ‘Squid Game’. “Ik wil alle fans bedanken voor hun liefde voor ‘Squid Game’. Er komt een tweede seizoen aan, vol met nieuwe verhalen”, zegt hij. “Tot die tijd heb ik een cadeautje voor de wachtende fans.”

Niet veel later komt er een scène met twee vissen in beeld. Wat Netflix hier precies mee wil zeggen, snapt niemand. Fans reageren dan ook teleurgesteld op het filmpje. “Was dit het?”, vraagt iemand zich af. En een ander: “Ik snap waarom ik deze scène nooit gezien heb. Wat een deceptie.”

Bekende gezichten in teaser 'Pitch Perfect'-serie

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:28

Na drie succesvolle films komt ‘Pitch Perfect’ terug. De Amerikaanse streamingsdienst Peacock is druk bezig met een serie en de gloednieuwe teaser daarvan bewijst dat meerdere bekende gezichten daarin hun opwachting zullen maken.

Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat de eerste ‘Pitch Perfect’-film werd gereleased. De laatste kwam vijf jaar geleden uit. In de serie maken we een sprong in de tijd en verhuist Bumper Allen naar Duitsland om zijn muziekcarrière een nieuw leven in te blazen wanneer een van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

De rol van Bumper Allen zal weer gespeeld worden door Adam DeVine. Flula Borg keert terug als Pieter Krämer. En verder zullen ook Sarah Hyland, Jameela Jamil, en Lera Abova in de serie te zien zijn.

Ontdek meer