Nieuwe 'Pretty Little Liars' krijgt tweede seizoen

Dieter Blarinckx-08 september 2022 om 07:40

Goed nieuws voor de fans van 'Pretty Little Liars', want HBO heeft aangekondigd dat de spin-off 'Original Sin' een tweede seizoen krijgt!

'Pretty Little Liars: Original Sin' is een spin-off van de succesvolle en populaire serie 'Pretty Little Liars' die liep tussen 2010 en 2017. Hoewel het verhaal volledig losstaat van dat van de originele serie, speelt 'Original Sin' zich wel af in hetzelfde universum.

Na de tien afleveringen van het eerste seizoen, heeft HBO nu aangekondigd dat er wel degelijk alvast een tweede seizoen in de maak is. Wanneer dat net te streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Het eerste seizoen van 'Pretty Little Liars: Original Sin', is nu bij ons te streamen via Streamz.

Check hieronder een leuke behind-the-scenes van het eerste seizoen:

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want ahar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer