BLACKPINK laat meer details los over Europese tour

Karen Luiken-08 september 2022 om 04:46

BLACKPINK komt binnenkort naar Europa voor een tournee. De vier dames uit de K-popgroep slaan België helaas over, maar komen wel langs allerlei andere grote steden in de buurt. Via social media delen ze meer details.

De Europese tour begint op 30 november in Londen. Daarna gaat BLACKPINK door naar Cologne, Kopenhagen, Amsterdam, Barcelona, Parijs en Berlijn.

De dichtstbijzijnde concerten voor fans uit België zijn die in Amsterdam en Parijs. Wil je naar Amsterdam? Dan moet je de datum van 22 december vrijhouden in je agenda. Liever naar het zuiden? BLACKPINK staat op 11 én 12 december in Parijs.

Kaartjes gaan vanaf 13 september in de voorverkoop en vanaf 16 september in de reguliere verkoop.

Docu over Lizzo vanaf vandaag te streamen in Vlaanderen

Dieter Blarinckx-24 november 2022 om 23:30

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse artieste Lizzo, want haar muzikale documentaire is vanaf vandaag bij ons te streamen via Streamz.

'Love, Lizzo', de documentaire over en verteld door Lizzo staat sinds vandaag op Streamz. De speciale docu is in de Verenigde Staten te streamen via HBO Max. Bij ons het Streamz die de rechten wist te bemachtigen. Dat maakte Streamz zelf bekend via sociale media.

Lizzo is niet alleen veranderd op vlak van muziek, maar ook op vlak van cultuur. Door echt zichzelf te zijn, heeft ze een beweging gestart. Deze documentaire vertelt het verhaal van haar harde werk, liefde en opkomende beroemdheid.

Check hieronder de trailer en stream 'm nu via Streamz:

Coldplay op nummer 1 in MNM1000

Dieter Blarinckx-19 november 2022 om 22:55

Wie afgelopen week luisterde naar de Vlaamse radiozender MNM, weet vast wel dat het weer tijd was voor de MNM1000. En de grote winnaar van dit jaar? De Britse band Coldplay met het nummer ‘Viva la Vida’.

Luisteraars konden stemmen op hun all-time favoriete hits en dat heeft zeker zijn effect niet gemist. Er werden opvallend veel recente(re) songs uitgekozen. En net zoals vorig jaar staat Coldplay op nummer 1 met de wereldhit ‘Viva la Vida’.

De top vijf werd vervolledigd door ‘As it was’ van Harry Styles, ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen, ‘What Makes You Beautiful’ van One Direction en ‘Vuurwerk’ van Camille.

Dat wil dus ook zeggen dat Harry Styles eigenlijk maar liefst twee keer in de lijst staat: één keer solo en één keer met One Direction! En we kunnen zelfs nog méér zeggen: want over de ganse MNM1000 staat Harry Styles zo maar liefst vijftien keer tussen de gekozen songs. Zo is hij samen met Rihanna de vaakst genoteerde artiest.

Zo zouden we eigenlijk kunnen zeggen dat zowel Harry Styles als Coldplay de grote winnaars zijn van dit jaar!

Ontdek meer