BLACKPINK laat meer details los over Europese tour

Karen Luiken-08 september 2022 om 04:46

BLACKPINK komt binnenkort naar Europa voor een tournee. De vier dames uit de K-popgroep slaan België helaas over, maar komen wel langs allerlei andere grote steden in de buurt. Via social media delen ze meer details.

De Europese tour begint op 30 november in Londen. Daarna gaat BLACKPINK door naar Cologne, Kopenhagen, Amsterdam, Barcelona, Parijs en Berlijn.

De dichtstbijzijnde concerten voor fans uit België zijn die in Amsterdam en Parijs. Wil je naar Amsterdam? Dan moet je de datum van 22 december vrijhouden in je agenda. Liever naar het zuiden? BLACKPINK staat op 11 én 12 december in Parijs.

Kaartjes gaan vanaf 13 september in de voorverkoop en vanaf 16 september in de reguliere verkoop.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer