'My Policeman' met Harry Styles heeft een trailer

Karen Luiken-08 september 2022 om 04:33

Harry Styles schittert binnenkort wéér op het grote scherm. De acteur slash zanger is momenteel te zien in ‘Don’t Worry Darling’, maar zal vanaf 4 november ook zijn entree maken in de nieuwe film ‘My Policeman’. De officiële trailer daarvan is gisteren verschenen.

‘My Policeman’ speelt zich af in de jaren ’50 en gaat over verboden liefde. Het verhaal volgt drie jonge mensen: politieagent Tom, museumconservator Patrick en lerares Marion. Tientallen jaren na hun eerste ontmoetingen zijn ze nog vol verlangens en spijt, maar krijgen ze nog één kans om de schade van het verleden te herstellen.

Politieagent Tom wordt gespeeld door Harry Styles, David Dawson kruipt in de huid van museumconservator Patrick en de rol van lerares Marion is weggelegd voor Emma Corrin. De film is vanaf 4 november te zien op Amazon Prime.

Neefje Michael Jackson speelt zanger in nieuwe filmbiografie

Karen Luiken-02 februari 2023 om 05:53- Foto:

Reuters

De hoofdrol van de filmbiografie over Michael Jackson wordt gespeeld door de 26-jarige Jaafar, het neefje van de zanger. Dat heeft studio Lionsgate bekendgemaakt.

De film, getiteld ‘Michael’, wordt gemaakt met de medewerking van de familie van de in 2009 overleden Michael Jackson. Het verhaal zal alle aspecten van het leven van de zanger belichten. “Het biedt het publiek een diepgaand beeld van de man en onze broer die de King of Pop werd”, aldus de familie in een verklaring.

De productie van de film gaat dit jaar van start. Met Jafaar dus. “Het was duidelijk dat hij de enige is die deze rol kon spelen”, zegt regisseur Graham King. “Ik ben heel blij dat hij in de huid van zijn oom kruipt en kan niet wachten tot de wereld hem op het grote scherm ziet als Michael Jackson.”

'Black Panther: Wakanda Forever' staat nu op Disney+

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:32

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en tweede 'Black Panther'-film staat al sinds 1 februari op Disney+.

In Marvel Studios' "Black Panther: Wakanda Forever", vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Stream 'm nu via Disney+!

Ontdek meer