Netflix brengt Teletubbies terug naar het scherm

Karen Luiken-08 september 2022 om 04:28

Favoriete serie uit je verre jeugd? Veel mensen zullen op deze vraag ‘De Teletubbies’ antwoorden. De vier vrolijke figuren uit de serie zijn pure nostalgie, maar maken binnenkort een comeback. The Hollywood Reporter meldt dat Netflix aan een nieuwe versie van het kinderprogramma werkt.

In de originele serie worden Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po gespeeld door acteurs in pakken. Hoe dat er in de vernieuwde versie uit gaat zien, is nog niet bekend. Netflix heeft daar nog geen specifieke details over naar buiten gebracht.

De enige informatie die we wel al hebben, is dat de première gepland staat op 14 november. Titus Burgess, bekend van ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’, leent zijn stem uit voor de voice-over.

Sylvester Stallone lanceert eigen realityreeks

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:34

Goed nieuws voor de fans van Sylvester Stallone! Wie dacht het allemaal gezien te hebben van de 76-jarige legendarische acteur, kan binnenkort maar beter voor het scherm gaan zitten. De levende legende en zijn familie openen hun huis en leven voor de camera's van MTV Entertainment Studios.

In 'The Family Stallone' kan je acht afleveringen lang de avonturen van Sylvester, zijn vrouw Jennifer en dochters Sophia, Sistine en Scarlet volgen.

"Deze nieuwe serie met Stallone's drie dochters, vrouw en hijzelf biedt een zitplaats aan de tafel van één van Hollywoods meest beroemde families", staat te lezen in het persbericht. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar deze lente zou de serie te zien moeten zijn.

Netflix deelt eerste glim van nieuwe datingshow 'Perfect Match'

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:04

Dacht je alle datingshows inmiddels wel te hebben gezien? Nee hoor. Netflix heeft weer iets nieuws bedacht: de streamingsdienst lanceert binnenkort de serie ‘Perfect Match’.

In ‘Perfect Match’ mogen stellen die kunnen bewijzen dat ze goed bij elkaar passen, beslissen over andere matches in de datingshow. Zij mogen zeggen welke deelnemers met elkaar op date moeten en kunnen zo op een positieve óf negatieve manier invloed uitoefenen op het verloop van de show.

De deelnemende vrijgezellen zullen voor veel kijkers geen onbekenden zijn. Ze hebben namelijk allemaal al eens meegedaan aan een eerdere datingshow. Sommigen waren te zien in ‘Love is Blind’, anderen in ‘Too Hot To Handle’, ‘The Circle’ of ‘The Mole.

Het eerste seizoen van ‘Perfect Match’ komt op Valentijnsdag (14 februari) naar Netflix.

Ontdek meer