Disney's 'Pinocchio' vanaf nu te streamen!

Dieter Blarinckx-08 september 2022 om 05:00

Goed nieuws voor de Disneyfanaten hier, want vanaf vandaag kan je eindelijk de gloednieuwe 'Pinocchio' streamen via Disney+!

Naar aanleiding van de internationale Disney+ Day, staat vanaf vandaag de langverwachte live-action film 'Pinocchio' integraal op de streamingdienst van Disney.

‘Pinocchio’ vertelt het verhaal van houtbewerker Gepetto (Tom Hanks) die een houten pop maakt die tot leven komt en een eigen leven gaat leiden. Net als in de klassieker uit 1940 is ook in de live-action versie van Disney een krekel te zien als het geweten van ‘Pinocchio’.

Check de trailer hieronder en stream 'm vanaf vandaag via Disney+!

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want ahar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer