Nieuw schooljaar wordt ingeluid met studentenfestival in Brussel

Karen Luiken-07 september 2022 om 14:56- Foto:

Photo by Maxime Bhm on Unsplash

Om de start van het nieuwe schooljaar te vieren wordt er over een paar weken een groots studentenfestival georganiseerd in de hoofdstad van ons land. Op woensdag 28 september vindt Brussel Brost plaats, een evenement dat je alleen al vanwege de gratis entree niet wil missen.

Het is niet de eerste keer dat Brussel Brost wordt georganiseerd, maar het wordt wél voor het eerst dat het festival op de grootste eventlocatie van ons land plaatsvindt: Paleis 12. Tribunes worden aan de kant geschoven, de traphal wordt omgetoverd tot rave cave en buiten smul je wat lekkers op de foodmarket.

Het podium wordt betreden door artiesten met verschillende muziekgenres. Headliners zijn Peet en Chibi Ichigo, maar verder komen ook StuBru-dj Bibi Seck, Kiosk Radio-resident Bona Léa en Victor De Roo langs.

Het festival begint woensdag 28 september om 17.00 uur. Pas om 03.00 uur sluiten de deuren weer. Meer info vind je op www.brusselbrost.be.

Student Kick Off onthult line-up!

Simon Smetryns-30 augustus 2023 om 16:30- Foto:

Louis Imschoot

Op 27 september 2023, tijdens de eerste woensdag van het academiejaar, wordt de 17e editie van de Student Kick-Off gehouden op het Sint-Pietersplein. Dit ééndaagse welkomstfestival, georganiseerd door en voor studenten van Gent, staat bekend als het grootste studentenevenement van België.

De eerste headliner wordt niemand minder dan Pommelien Thijs. Haar hits 'Erop Of Eronder' en 'Ongewoon' zullen zeker luidkeels worden meegezongen. De tweede headline-act is Omdat Het Kan & Average Rob. Dit populaire duo heeft deze zomer het publiek gek gemaakt op o.a. Tomorrowland en Pukkelpop.

Naast deze headliners kunnen de Gentse studenten ook genieten van andere DJ's en artiesten, waaronder Paul Sinha, Michael Amani, Chibi Ichigo, Yung Mavu, Laura Omloop, Dave & Danny, Unregular en de twee winnaars van de Student Rock Rally: Webstek en Ventus.

Net zoals vorig jaar zal ook TAGMAG x Peterman erbij zijn, maar meer nieuws daarover volgt later.

Het belooft een fantastische start van het academiejaar te worden!

KAMPING KITSCH CLUB!

Simon Smetryns-24 augustus 2023 om 14:56

Hét gekste en geilste verkleedfeestje van het jaar is nog steeds Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Ook dit jaar waren we erbij. Geniet mee!

Ontdek meer