Kliniek zoekt iemand die tegen betaling op commando kan braken

Karen Luiken-07 september 2022 om 06:06

Kun jij op commando braken? Stop dan niet langer met het zoeken naar de ideale job. Kindt Clinics, een fobieënkliniek uit Amsterdam, wil mensen betalen om over te geven.

Kindt Clinics is een kliniek die mensen met angsten behandelt. In dit specifieke geval gaat het om mensen met een fobie voor overgeven. Om hen daarvan af te helpen, laat het Amsterdamse bedrijf zijn cliënten oog in oog staan met hun angsten door ‘iemand’ in hun buurt te laten braken. En naar die ‘iemand’ wordt nu dus gezocht.

Voorheen was het een student die de functie bekleedde, maar die persoon is gestopt en bij een ander bedrijf aan de slag gegaan. “We betaalden hem 50 euro voor elke keer dat hij voor ons overgaf, maar we staan ook open voor een hoger tarief”, vertelt psycholoog Maartje Kroese van de kliniek tegen het AD.

De nieuwe werkgever, of beter gezegd: overgever, zal regelmatig naar de kliniek moeten komen. Zeker twee keer per maand.

Texaanse vrouw waarschuwt voor 'Hocus Pocus 2': "poorten van de hel"

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:23

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste en meest bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze 33-jarige Texaanse moeder die nu oproept om niet te kijken naar de nieuwe Disneyfilm 'Hocus Pocus 2'. Zij gelooft immers dat die film de "poorten van de hel" openzet.

Jamie Gooch is niet blij met het succes van 'Hocus Pocus 2' op de streamingdienst van Disney, Disney+. De overconservatieve Texaanse vrouw roept op om de film zo veel mogelijk te bannen uit de huiskamers. Waarom dan? Wel, ze is er namelijk van overtuigd dat de heksen écht zijn en kinderen ook écht kunnen vervloeken.

Ze gaat zelfs nóg een stapje verder door te beweren dat de heksen uit de film er voor zouden kunnen zorgen dat de poorten van hel geopend worden in de huiskamers van de Amerikaanse families die de film bekijken.

De Texaanse zei dat de "waarheid over heksen en tovenaars in de satanische kerk is dat zij kinderen misbruiken en offeren in hun spirituele aangelegenheden". "Word geen slachtoffer van de plannen van de hel", ging ze verder in haar post op sociale media.

Die post ging natuurlijk in een mum van tijd viraal, maar ondertussen heeft ze 'm al offline gehaald wegens té veel commotie.

'Hocus Pocus 2' is nu te streamen via Disney+.

Vrouw valt van rots na maken selfie

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 05:33- Foto:

Photo by Jon Petter Wiig on Unsplash

Een Indiase toerist is van een rots gevallen bij de Franse hotspot Étretat. Het maken van een selfie werd de 30-jarige vrouw fataal.

Het ongeluk gebeurde afgelopen weekend. Het lichaam van de vrouw is nog altijd niet gevonden omdat het water bij de kliffen te hoog staat. Er wordt onderzoek gedaan naar het incident.

Het is niet voor het eerst dat zoiets gebeurt. In januari dit jaar overleed een 24-jarige vrouw nadat ze van de Franse rots viel. In mei gebeurde hetzelfde met een zestiger.

Ontdek meer