Opnames 'Bridgerton'-prequel over Queen Charlotte afgerond

Karen Luiken-07 september 2022 om 05:56

Er komen mooie tijden aan voor fans van ‘Bridgerton’. Naast het derde seizoen, waarvan de productie onlangs is gestart, is er ook een prequel op komst. En de opnames daarvan zijn nu achter de rug, zo maakt de regisseur van de serie bekend.

In een bericht op Twitter bevestigt Tom Verica dat het filmen achter de rug is. “Het zit erop. Deze productie, deze cast, deze crew... Wacht maar af”, schrijft de regisseur.

De prequel speelt zich voor de gebeurtenissen uit ‘Bridgerton’ af en legt de focus op de jonge koningin Charlotte. Het verhaal gaat in op haar huwelijk met koning George, dat zowel voor een geweldig liefdesverhaal als een maatschappelijke verschuiving zorgt.

Hoewel het leven van Charlotte in het middelpunt van de belangstelling staat, passeren andere personages uit ‘Bridgerton’ ook de revue. Zo komen de karakters Violet Bridgerton en Lady Danbury ook voorbij. Wederom beiden in jongere versie.

Netflix deelt onbekende scène uit 'Squid Game'

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:19

Terwijl de voorbereidingen voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’ in volle gang zijn heeft Netflix haar kijkers verrast met een nieuw beeld. Het gaat om een niet eerder vertoonde scène uit het eerste seizoen.

In het door Netflix gedeelde filmpje komt eerst Hwang Dong-hyuk aan het woord, de regisseur van ‘Squid Game’. “Ik wil alle fans bedanken voor hun liefde voor ‘Squid Game’. Er komt een tweede seizoen aan, vol met nieuwe verhalen”, zegt hij. “Tot die tijd heb ik een cadeautje voor de wachtende fans.”

Niet veel later komt er een scène met twee vissen in beeld. Wat Netflix hier precies mee wil zeggen, snapt niemand. Fans reageren dan ook teleurgesteld op het filmpje. “Was dit het?”, vraagt iemand zich af. En een ander: “Ik snap waarom ik deze scène nooit gezien heb. Wat een deceptie.”

Bekende gezichten in teaser 'Pitch Perfect'-serie

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:28

Na drie succesvolle films komt ‘Pitch Perfect’ terug. De Amerikaanse streamingsdienst Peacock is druk bezig met een serie en de gloednieuwe teaser daarvan bewijst dat meerdere bekende gezichten daarin hun opwachting zullen maken.

Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat de eerste ‘Pitch Perfect’-film werd gereleased. De laatste kwam vijf jaar geleden uit. In de serie maken we een sprong in de tijd en verhuist Bumper Allen naar Duitsland om zijn muziekcarrière een nieuw leven in te blazen wanneer een van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

De rol van Bumper Allen zal weer gespeeld worden door Adam DeVine. Flula Borg keert terug als Pieter Krämer. En verder zullen ook Sarah Hyland, Jameela Jamil, en Lera Abova in de serie te zien zijn.

Ontdek meer