Jason Momoa scheert hoofd kaal en dít is waarom

Karen Luiken-07 september 2022 om 05:54

Jason Momoa, de acteur die bekendstaat om zijn lange lokken, heeft zijn kapsel ingeruild voor een kaal exemplaar. Dat doet hij niet zonder reden: de ster uit ‘Aquaman’ wil aandacht vragen voor de vervuiling van plastic.

Via Instagram deelt Jason een verklaring. “Ik doe dit om single use plastic”, zegt de acteur terwijl iemand anders zijn hoofd kaalscheert. “Ik word doodmoe van al die plastic flesjes. We moeten ermee stoppen.”

In het onderschrift gaat hij verder. “Laten we opnieuw beginnen, laten we de aloha verspreiden. Laten we beter zijn in het beschermen van ons land en onze oceanen. We moeten plastic voor eenmalig gebruik uit ons leven en uit onze zeeën verbannen. Plastic flessen, plastic zakken, verpakkingen, keukengerei, alles.”

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Ontdek meer