Justin Bieber stopt tour wegens gezondheid

Karen Luiken-06 september 2022 om 17:42

Justin Bieber trekt de stekker uit zijn wereldtournee. De zanger laat in een aankondiging weten dat het zowel fysiek als mentaal niet goed met hem gaat. De prioriteit moet op zijn gezondheid liggen, zegt hij via Instagram.

The Biebs is al sinds maart bezig met zijn wereldtournee, maar in de komende maanden stonden er nog tientallen shows op de planning. Die zijn nu allemaal opgeschort. Reden: Justin is nog niet voldoende hersteld om weer vol gas te gaan. Een flinke stap terug doen is op dit moment de enige optie.

“Eerder dit jaar maakte ik bekend te kampen met het Ramsay-Hun Syndroom, waardoor een deel van mijn gezicht verlamd was geraakt”, aldus Justin in een bericht. “Ik moest mijn tour in Noord-Amerika daardoor cancelen. Na veel rust en behandelingen, ben ik naar Europa gegaan om verder te gaan met de tour. Ik heb zes live shows gedaan, maar die hebben zijn tol geëist.”

Het ging mis na een optreden in Brazilië afgelopen weekend. “Nadat ik van het podium stapte, overviel de vermoeidheid me en realiseerde ik me dat ik mijn gezondheid op de eerste plek moet zetten. Daarom neem ik voorlopig een break van mijn tour. Het komt goed, maar ik heb tijd nodig om uit te rusten en beter te worden.”

'Fantastic Beasts'-actrice komt naar Comic Con Brussels

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 16:20

Potterheads zijn door het dolle heen, want binnenkort komt een van de meest geliefde 'Fantasic Beasts'-personages naar Comic Con Brussels: Queenie Goldstein (gespeeld door Alison Sudol)

Sudol werd wereldwijd bekend door haar rol als Queenie Goldstein in de eerste 'Fantastic Beasts and Where To Find Them'-film. In de franchise speelde ze al met grote namen zoals Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller en Mads Mikkelsen.

Sudol zal zowel op 29 en 30 oktober aanwezig zijn in Tour & Taxis en is beschikbaar voor foto's en handtekeningen!

Meer info kan je hier vinden.

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

Ontdek meer