Justin Bieber stopt tour wegens gezondheid

Karen Luiken-06 september 2022 om 17:42

Justin Bieber trekt de stekker uit zijn wereldtournee. De zanger laat in een aankondiging weten dat het zowel fysiek als mentaal niet goed met hem gaat. De prioriteit moet op zijn gezondheid liggen, zegt hij via Instagram.

The Biebs is al sinds maart bezig met zijn wereldtournee, maar in de komende maanden stonden er nog tientallen shows op de planning. Die zijn nu allemaal opgeschort. Reden: Justin is nog niet voldoende hersteld om weer vol gas te gaan. Een flinke stap terug doen is op dit moment de enige optie.

“Eerder dit jaar maakte ik bekend te kampen met het Ramsay-Hun Syndroom, waardoor een deel van mijn gezicht verlamd was geraakt”, aldus Justin in een bericht. “Ik moest mijn tour in Noord-Amerika daardoor cancelen. Na veel rust en behandelingen, ben ik naar Europa gegaan om verder te gaan met de tour. Ik heb zes live shows gedaan, maar die hebben zijn tol geëist.”

Het ging mis na een optreden in Brazilië afgelopen weekend. “Nadat ik van het podium stapte, overviel de vermoeidheid me en realiseerde ik me dat ik mijn gezondheid op de eerste plek moet zetten. Daarom neem ik voorlopig een break van mijn tour. Het komt goed, maar ik heb tijd nodig om uit te rusten en beter te worden.”

Perkamentus (82) overleden

Joyce Vander Auwera-28 september 2023 om 12:10

De entertainmentwereld rouwt om het verlies van de getalenteerde acteur Michael Gambon, die op 82-jarige leeftijd in het ziekenhuis is overleden. Zijn familie bracht dit trieste nieuws naar buiten via een verklaring aan de Britse pers. Gambon was een bekend gezicht in films zoals 'Fantastic Mr. Fox' en de onvergetelijke 'Harry Potter'-reeks.

Bij het grote publiek zal hij voor altijd herinnerd worden als de charismatische Albus Dumbledore, ofwel Albus Perkamentus, in maar liefst zes 'Harry Potter'-avonturen. Hij nam deze iconische rol over na het onverwachte overlijden van Richard Harris na de eerste twee films.

Volgens zijn familie is Gambon in het ziekenhuis omringd door zijn geliefden ingeslapen. Zijn uitmuntende carrière, die meer dan zes decennia omspande, bevatte meer dan 150 onvergetelijke optredens in films en series.

De legendarische acteur begon zijn reis in de wereld van het theater naast niemand minder dan Laurence Olivier. Hij was een van de oprichters van het Royal National Theatre. In de loop van zijn leven heeft hij talloze prestigieuze prijzen ontvangen, waaronder drie Olivier Awards, twee Screen Actors Guild Awards en vier BAFTA's. In 1998 werd hij geridderd door koningin Elizabeth II, als eerbetoon aan zijn opmerkelijke en invloedrijke bijdrage aan de Britse cultuur.

'Love Island'-sterren Gianni en Eilish verbreken relatie

Karen Luiken-28 september 2023 om 05:52

‘Love Island’-sterren Gianni en Eilish hebben een punt achter hun relatie gezet. De Vlaamse en Nederlandse waren twee jaar samen.

Het koppel maakt het nieuws bekend via Instagram. “Soms is liefde houden van en ook los laten, en dit is wat wij gaan doen”, aldus Eilish. “Wij houden nog steeds heel erg veel van elkaar en gaan daarom als goede vrienden uit elkaar.”

Eilish schrijft dat het voor beiden een grote klap is, eentje die ze allebei op hun eigen tempo moeten verwerken. “Wij willen dit persoonlijk met jullie delen voordat er roddels de ronde in zouden gaan.”

De twee leerden elkaar in 2020 geleden kennen tijdens ‘Love Island’. Ze waren van dat seizoen het langst samen.

Ontdek meer