Zien: Daniel Radcliffe in trailer 'Weird: The Al Yankovic Story'

Dieter Blarinckx-06 september 2022 om 17:03

Daniel Radcliffe is helemaal back! Na zijn rol in de hilarische romcom ‘The Lost City’, schittert hij binnenkort als muzikant Weird Al Yankovic in de film ‘Weird: The Al Yankovic Story’.

De film zal een parodie op echte biopics zijn. Verwacht dus geen film à la 'Bohemian Rhapsody' of 'Rocketman'. En die vibe krijg je al meteen bij het zien van de trailer.

Daarin zien we hoe het brein van Weird Al Yankovic werkt en merken we dat hij al vroeg een bijzondere fascinatie had voor parodieën.

In de Verenigde Staten zal de film te streamen zijn via The Roku Channel. Hoe en waar de film bij ons te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Check de trailer hier:

Neefje Michael Jackson speelt zanger in nieuwe filmbiografie

Karen Luiken-02 februari 2023 om 05:53- Foto:

Reuters

De hoofdrol van de filmbiografie over Michael Jackson wordt gespeeld door de 26-jarige Jaafar, het neefje van de zanger. Dat heeft studio Lionsgate bekendgemaakt.

De film, getiteld ‘Michael’, wordt gemaakt met de medewerking van de familie van de in 2009 overleden Michael Jackson. Het verhaal zal alle aspecten van het leven van de zanger belichten. “Het biedt het publiek een diepgaand beeld van de man en onze broer die de King of Pop werd”, aldus de familie in een verklaring.

De productie van de film gaat dit jaar van start. Met Jafaar dus. “Het was duidelijk dat hij de enige is die deze rol kon spelen”, zegt regisseur Graham King. “Ik ben heel blij dat hij in de huid van zijn oom kruipt en kan niet wachten tot de wereld hem op het grote scherm ziet als Michael Jackson.”

'Black Panther: Wakanda Forever' staat nu op Disney+

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:32

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en tweede 'Black Panther'-film staat al sinds 1 februari op Disney+.

In Marvel Studios' "Black Panther: Wakanda Forever", vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Stream 'm nu via Disney+!

Ontdek meer