Stien en Simon openen eerste winkel!

Dieter Blarinckx-06 september 2022 om 16:55

Groot nieuws van influencerkoppel Stien en Simon, want zij openen later deze maand hun eerste echte winkel van hun kledingmerk Avo&Cado!

Op sociale media maakte het koppel bekend dat ze op 16 september hun eerste pop-up openen in shopping Gent Zuid!

"WIJ OPENEN EEN WINKEL! Onze allereerste @avoandcadoclothing store! Wij zijn zo zo trots! Na het winnen van “Win Your Pop-up store” in shopping Gent-Zuid mogen wij met trots zeggen dat wij vanaf 16 september, 4 maanden onze eigen Avo&Cado store hebben! Het wordt echt super speciaal en kunnen niet wachten om het eindresultaat met jullie te delen", klinkt het bij de post.

"Vrijdag 16 september zijn wij een hele dag in de winkel en houden we een meet&greet! Kom zeker eens langs voor een snoepje, een leuke TikTok of om alle nieuwe items te ontdekken! We zijn vrijdag open van 10u tot 20u!", gaat het nog verder.

Afspraak dus vanaf 16 september in shopping Gent Zuid voor de eerste Avo&Cado pop-up!

Verrassing: Taylor Swift dropt nieuwe videoclip

Karen Luiken-27 januari 2023 om 08:07

Taylor Swift heeft haar fans deze ochtend verrast met een groot cadeau. De zangeres dropte compleet uit het niets (oké, met een kleine aankondiging vooraf) een gloednieuwe videoclip.

Het gaat om de clip die hoort bij ‘Lavender Haze’, een nummer dat op haar nieuwe album ‘Midnights’ staat. Van diezelfde plaat zijn inmiddels ook al de videoclips van de liedjes ‘Anti-Hero’ en ‘Bejeweled’ verschenen.

Je bekijkt de gloednieuwe videoclip hier:

Stromae en Pommelien Thijs grote winnaars van MIA's

Karen Luiken-27 januari 2023 om 07:50

Stromae en Pommelien Thijs zijn donderdagavond als grote winnaars uit de bus gekomen tijdens de uitreiking van de Music Industry Awards (MIA’s). Beiden mochten drie prijzen mee naar huis nemen.

Pommelien was voor vijf categorieën genomineerd en won uiteindelijk in de categorieën ‘Doorbraak’, ‘Solo vrouw’ en ‘Hit van het jaar’.

Stromae verzilderde zijn nominaties in de categorieën ‘Acteur/componist’, ‘Live act’ en ‘Videoclip’. Met deze drie prijzen komt zijn MIA-teller inmiddels op twintig te staan. Goed voor een record.

Andere prijswinnaars waren CAMILLE, Metejoor en Charlotte Adigéry & Bolis Pupul. Zij mochten allemaal twee MIA’s in ontvangst nemen. Tamino, Regi, Clouseau, Coely, Willy Sommers en Stefanie Mannaerts wonnen er elk een.

Ontdek meer