Stien en Simon openen eerste winkel!

Dieter Blarinckx-06 september 2022 om 16:55

Groot nieuws van influencerkoppel Stien en Simon, want zij openen later deze maand hun eerste echte winkel van hun kledingmerk Avo&Cado!

Op sociale media maakte het koppel bekend dat ze op 16 september hun eerste pop-up openen in shopping Gent Zuid!

"WIJ OPENEN EEN WINKEL! Onze allereerste @avoandcadoclothing store! Wij zijn zo zo trots! Na het winnen van “Win Your Pop-up store” in shopping Gent-Zuid mogen wij met trots zeggen dat wij vanaf 16 september, 4 maanden onze eigen Avo&Cado store hebben! Het wordt echt super speciaal en kunnen niet wachten om het eindresultaat met jullie te delen", klinkt het bij de post.

"Vrijdag 16 september zijn wij een hele dag in de winkel en houden we een meet&greet! Kom zeker eens langs voor een snoepje, een leuke TikTok of om alle nieuwe items te ontdekken! We zijn vrijdag open van 10u tot 20u!", gaat het nog verder.

Afspraak dus vanaf 16 september in shopping Gent Zuid voor de eerste Avo&Cado pop-up!

'Fantastic Beasts'-actrice komt naar Comic Con Brussels

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 16:20

Potterheads zijn door het dolle heen, want binnenkort komt een van de meest geliefde 'Fantasic Beasts'-personages naar Comic Con Brussels: Queenie Goldstein (gespeeld door Alison Sudol)

Sudol werd wereldwijd bekend door haar rol als Queenie Goldstein in de eerste 'Fantastic Beasts and Where To Find Them'-film. In de franchise speelde ze al met grote namen zoals Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller en Mads Mikkelsen.

Sudol zal zowel op 29 en 30 oktober aanwezig zijn in Tour & Taxis en is beschikbaar voor foto's en handtekeningen!

Meer info kan je hier vinden.

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

Ontdek meer