Gooi je dansbenen los op het Hips Don't Lie-festival!

Lore Ketels-31 augustus 2021 om 15:00

Op 25 september vindt het nieuwe festival Hips Don’t Lie plaats in Sint-Niklaas. Het festival gaat door op een unieke locatie: de site van SVK, een steenfabriek in het midden van de stad. Het is de eerste keer dat zo’n groot evenement daar kan plaatsvinden!

Een hele dag door kan je er genieten van tal van Nederlandse en Belgische artiesten en allerlei side-entertainment! Het perfecte festival om je te omringen met mensen die je graag ziet en je heupen nog eens los te gooien. Het belooft alvast een knaller van een feest te worden!

Dit alles kan op de beats van deze artiesten:
- Bizzey
- Freddie Konings
- K1D
- Yung Mavu
- Bryan MG
- Nafthaly Ramona
- Delany
- Antoon
- Alioth
- Vunzige Deuntjes Soundsystem
- J.ROOTS
- Kevin Kofii
- Kestified
- BAVR
- WADE
- Unregular

Meer informatie kan je vinden op de site van Hips Don't Lie! Wij zullen er alvast aanwezig zijn, tot dan!

Photo by Hanny Naibaho on Unsplash.

Jonna Fraser & Bizzey komen naar Hips Don’t Lie-festival!

Lore Ketels-13 september 2021 om 14:00

We mogen al enkele weken terug dansen op festivals, nu we de smaak goed te pakken hebben is er nog meer goed nieuws voor urban musicfans. Bizzey en Jonna Fraser komen op Hips Don’t Lie-festival er een knaller van een feest van maken.

De festivalperiode is nog lang niet gedaan want op 25 september zetten tal van urban music artiesten Sint-Niklaas op stelten tijdens Hips Don’t Lie-festival.

Niet enkel Jonna Fraser en Bizzey zullen aanwezig zijn maar ook nog een hele hoop andere fantastische artiesten zoals bijvoorbeeld: Bryan MG, Yung Mavu, Freddie Konings en nog veel meer.

Ook zal je er Unregular kunnen spotten, jullie kennen hem misschien als onze eigenste Lifestyle Insider Simon Wauman. Hij gaat jullie daar ook verblijden met fantastische tunes.

Dit nieuwe festival zal plaatsvinden op de site van SVK, een steenfabriek in het midden van de stad. Een unieke locatie, geweldige dj’s, goede sfeer en frisse drankjes... Wat heeft een mens nog meer nodig?

Bel je vrienden op en bestel je tickets. Meer info over Hips Don’t Lie kan je hier vinden.

Photo by Jade Masri on Unsplash

On tour met Jamie-Lee VI & Louis XIV: first show ever!

Simon Smetryns-12 september 2021 om 15:00

Jamie Lee Six & Louis XIV vormden net voor de pandemie een partyduo. Hun eerste vette show heeft dus lang op zich laten wachten, maar eindelijk konden ze onlangs tonen wat ze waard zijn! Ze trokken met enkele vrienden op 1 dag naar Sunset Festival, Land of Love & Helmgras. TAGMAG was er ook bij!

Wil je Jamie-Lee VI & Louis XIV ook op jouw feest? Boek ze hier.

Ontdek meer