Gooi je dansbenen los op het Hips Don't Lie-festival!

Lore Ketels-31 augustus 2021 om 15:00

Op 25 september vindt het nieuwe festival Hips Don’t Lie plaats in Sint-Niklaas. Het festival gaat door op een unieke locatie: de site van SVK, een steenfabriek in het midden van de stad. Het is de eerste keer dat zo’n groot evenement daar kan plaatsvinden!

Een hele dag door kan je er genieten van tal van Nederlandse en Belgische artiesten en allerlei side-entertainment! Het perfecte festival om je te omringen met mensen die je graag ziet en je heupen nog eens los te gooien. Het belooft alvast een knaller van een feest te worden!

Dit alles kan op de beats van deze artiesten:
- Bizzey
- Freddie Konings
- K1D
- Yung Mavu
- Bryan MG
- Nafthaly Ramona
- Delany
- Antoon
- Alioth
- Vunzige Deuntjes Soundsystem
- J.ROOTS
- Kevin Kofii
- Kestified
- BAVR
- WADE
- Unregular

Meer informatie kan je vinden op de site van Hips Don't Lie! Wij zullen er alvast aanwezig zijn, tot dan!

Photo by Hanny Naibaho on Unsplash.

Kaartverkoop Sunset Festival gaat keihard

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 15:46

De zomer kan maar op één manier goed afgesloten worden en dat is met Sunset Festival. De organisatoren weten dat, wij weten dat en ook feestneuzen weten dat. Hoe we aan die wijsheid komen? De ticketverkoop gaat als een trein!

Met nog een dikke drie weken te gaan voordat Sunset Festival losbarst, maakt de organisatie van het evenement bekend dat 75 procent van de tickets verkocht is. Wie nog geen kaartje heeft, zal dus snel moeten zijn. ‘Zo te zien hebben jullie er net zoveel zin in als wij’, klinkt het bij Sunset Festival. ‘Nog maar 25 procent van alle tickets zijn beschikbaar en staan te trappelen om als een gek jouw mailbox in te vliegen.’

Op het festival komen allerlei artiesten van Vlaamse en Nederlandse bodem langs. Denk aan Bilal Wahib, Afro Bros, Flemming, Cristian D, Joost, Kris Kross Amsterdam, Ronnie Flex, Trobi, Yung Felix, 5NAPBACK. Jamie-Lee Six & Louis XIV en ga zo nog maar even door.

Wil jij hier bijzijn? Je koopt al een kaartje voor 35 euro!

WIN: Maak kans op een duo (combi-)ticket voor Pukkelpop!

Lola Obasuyi Van Acker-11 augustus 2022 om 16:10

Het enige wat je moet doen om deel te nemen is je beste festivalfoto bovenhalen. Waag je kans en vul het onderstaande formulier in. De mensen met de beste/gekste/leukste/grappigste foto maken kans op een duo (combi-)ticket voor Pukkelpop!

Als het uploaden van je foto niet lukt, gelieve deze dan te versturen naar lola@tagmag.be om alsnog kans te maken. Vul wel zeker de rest van het formulier in.

Good luck! 🥳

Ontdek meer