Jennifer Lawrence onthult eindelijk geslacht kindje

Karen Luiken-06 september 2022 om 16:02

Een half jaar na de bevalling heeft Jennifer Lawrence eindelijk de eerste details van haar kindje onthuld. De actrice deelt zowel het geslacht als de naam van de kleine spruit.

De 32-jarige Jennifer verwelkomde in februari haar eerste kindje met haar man Cooke Maroney. In een interview met Vogue verklapt ze dat het om een zoontje gaat dat de naam Cy heeft gekregen, vernoemd naar de Amerikaanse schilder Cy Twombly, een van haar mans favoriete kunstenaars.

“De ochtend nadat ik bevallen was, had ik het gevoel dat mijn hele leven opnieuw was begonnen”, herrinnert Jennifer zich. “Ik staarde alleen maar. Ik was gewoon zo verliefd. Ik werd verliefd op alle baby’s overal. Pasgeborenen zijn zo geweldig. Van die roze, gezwollen, fragiele, kleine overlevenden. Als ik nu een baby hoor huilen in een restaurant, denk ik: awwww schatje.”

'Fantastic Beasts'-actrice komt naar Comic Con Brussels

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 16:20

Potterheads zijn door het dolle heen, want binnenkort komt een van de meest geliefde 'Fantasic Beasts'-personages naar Comic Con Brussels: Queenie Goldstein (gespeeld door Alison Sudol)

Sudol werd wereldwijd bekend door haar rol als Queenie Goldstein in de eerste 'Fantastic Beasts and Where To Find Them'-film. In de franchise speelde ze al met grote namen zoals Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller en Mads Mikkelsen.

Sudol zal zowel op 29 en 30 oktober aanwezig zijn in Tour & Taxis en is beschikbaar voor foto's en handtekeningen!

Meer info kan je hier vinden.

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

Ontdek meer