Jennifer Lawrence onthult eindelijk geslacht kindje

Karen Luiken-06 september 2022 om 16:02

Een half jaar na de bevalling heeft Jennifer Lawrence eindelijk de eerste details van haar kindje onthuld. De actrice deelt zowel het geslacht als de naam van de kleine spruit.

De 32-jarige Jennifer verwelkomde in februari haar eerste kindje met haar man Cooke Maroney. In een interview met Vogue verklapt ze dat het om een zoontje gaat dat de naam Cy heeft gekregen, vernoemd naar de Amerikaanse schilder Cy Twombly, een van haar mans favoriete kunstenaars.

“De ochtend nadat ik bevallen was, had ik het gevoel dat mijn hele leven opnieuw was begonnen”, herrinnert Jennifer zich. “Ik staarde alleen maar. Ik was gewoon zo verliefd. Ik werd verliefd op alle baby’s overal. Pasgeborenen zijn zo geweldig. Van die roze, gezwollen, fragiele, kleine overlevenden. Als ik nu een baby hoor huilen in een restaurant, denk ik: awwww schatje.”

'Outer Banks'-acteur opgepakt

Karen Luiken-16 februari 2024 om 16:02

Austin North heeft zichzelf flink in de nesten gewerkt. De acteur, vooral bekend door zijn rol in ‘Outer Banks’, is opgepakt door de politie nadat hij personeelsleden van een ziekenhuis in Las Vegas had aangevallen. Dat meldt TMZ.

Tijdens een bezoekje aan het ziekenhuis zou Austin zich agressief hebben gedragen door op de eerste hulp een verpleegster te slaan en twee andere medewerkers te duwen. Beveiligers hielden hem vast tot politieagenten arriveerden en hem meenamen naar het politiebureau. Daar heeft de acteur een tijdje gezeten, totdat hij op borgtocht vrijkwam.

Via Instagram reageert Austin op het hele gebeuren. Hij heeft spijt van zijn acties en kan zich naar eigen zeggen maar weinig herinneren van wat er allemaal heeft plaatsgevonden. “Mijn vriend bracht me naar het ziekenhuis omdat ik dacht dat ik een hartaanval kreeg”, aldus de acteur.

Na verschillende tests bleek het niet om een hartaanval, maar om een ernstige paniekaanval gegaan. “Ik kan me niet veel herinneren van die dag in het ziekenhuis. Ik heb heel veel respect voor de hulpverleners en medewerkers. Ik kamp al jaren met angsten en dit was de meest extreme paniekaanval die ik ooit heb gehad.”

YouTuber Dee van der Zeeuw ten huwelijk gevraagd

Karen Luiken-16 februari 2024 om 15:55

Grote ontwikkelingen zijn gaande in het leven van Dee van der Zeeuw. Nadat de YouTuber een paar weken geleden bekendmaakte zwanger te zijn van haar tweede kindje met haar vriend Lars Gerbrands, blijkt nu dat er nóg meer moois op de planning staat. De lovebirds gaan trouwen!

Dee deelt het grote nieuws via Instagram. “Hij heeft het gevraagd”, schrijft de YouTuber bij een foto waarop te zien is hoe Lars haar in de sneeuw een aanzoek doet tijdens een tour met husky’s. “Dat ik ja ging zeggen was allang bekend.”

Dee en Lars zijn nu een paar jaar samen en verwelkomden eind 2022 hun eerste dochtertje. De tweede kleine spruit van het koppel wordt in mei verwacht.

Ontdek meer