TikTok-ster komt om bij parachutesprong

Karen Luiken-06 september 2022 om 16:00

Een Canadese TikTok-ster is overleden door een tragisch ongeluk in Toronto. De 21-jarige Tanya Pardazi maakte een parachutesprong die haar fataal is geworden. Dat vertelt een vriendin die haar begrafenis bijwoonde aan CNN.

Tanya, met meer dan 95.000 volgers en twee miljoen likes op TikTok, maakte de parachutesprong op 27 augustus. Ze was onlangs begonnen met het volgen van lessen bij een skydive-bedrijf, maar ondanks haar ervaring, ging het toch mis. Ze opende haar parachute te laat en maakte een harde val. Hulp van medisch personeel in het ziekenhuis mocht niet meer baten.

Een vriendin van Tanya omschrijft haar als extravert, avontuurlijk, ruimdenkend en intelligent. “Ze stond bekend om hoe mooi ze was, maar ook om haar ongelooflijke geest. Iedereen noemde haar slim. Ze wist veel”, zegt Melody Ozgoli volgens CNN. “Tijdens haar begrafenis droegen we allemaal wit omdat ze een engel was. We wilden iets unieks doen omdat Tanya dat ook was, ze was uniek, ze was anders.”

Releasedatum 'Secret Invasion' gelekt: nieuwste Marvel crossover komt eraan!

Nezir Yikik-29 maart 2023 om 16:23- Foto:

Marvel Studios

De lanceringsdatum van Marvels nieuwste crossover-serie ‘Secret Invasion’, lijkt ineens niet meer zo secret te zijn. Een medewerker bij Disney+ zou de verborgen landingspagina per ongeluk al actief gezet hebben. Een blunder of eerder een doordachte zet van de streamingdienst om awareness te creëren?

Marvel Studios heeft het niet makkelijk om geheimen te bewaren. Nu maakt het moederbedrijf het hen nóg iets moeilijker. Maandag werd de website van Disney+ geüpdate met de releasedatum van de langverwachte crossover-serie ‘Secret Invasion’.

Het duurde niet lang voor de pagina opnieuw offline werd gehaald. Hoeveel superhelden Disney+ ook onder zijn vleugel heeft, ze lijken niet sneller te zijn oplettende fans. Normaal gezien zouden we de nieuwe crossover vanaf 21 juni 2023 kunnen streamen, of dat hopen we toch.

De cast bestaat uit terugkerende MCU-sterren waaronder: Samuel L. Jackson (Nick Fury), Ben Mendelsohn (Talos), Don Cheadle (War Machine) en Martin Freeman (Agent Ross). Daarnaast vinden ook enkele nieuwe gezichten hun weg naar het Marvel Cinematic Universe, zoals onder meer actrice Emilia Clarke (Daenerys Targaryen in Game of Thrones).

Marvel Studios baas Kevin Feige kondigde de serie in december 2020 al aan en liet weten dat het een significante invloed zou hebben op het MCU. De laatste update kregen we in september nog in de vorm van een trailer.

Tickets Disneyland Paris Pride nu te koop!

Dieter Blarinckx-29 maart 2023 om 13:14

Leuk nieuws voor de pretpark- en Pride-fans hier, want je kan nu tickets kopen voor het succesvolle en magische Pride-event in Disneyland Paris!

"Vrienden, familie, iedereen uit de LHBTQIA+-gemeenschap en alle bondgenoten genieten op deze avond van de schitterende sfeer van het Walt Disney Studios Park van 20.00 tot 2.00 uur ’s nachts, met attracties die de hele avond open zijn, live optredens en meer", klinkt het op de officiële website van het event.

Ook is er een hoofdpodium waar ieder jaar enkele grote namen performen. Wie er dit jaar allemaal de revue zal passeren, zal later nog bekendgemaakt worden.

De tickets kan je ofwel los kopen, ofwel in combinatie met je parktickets en verblijf aankopen.

Meer info over alle tickets kan je hier vinden.

Ontdek meer