Timothée Chalamet: 'Geen makkelijke tijd om in te leven'

Karen Luiken-06 september 2022 om 15:47

Het is voor jongeren geen gemakkelijke tijd om in te leven. Dat zegt Timothée Chalamet, die de enorme aanwezigheid van sociale media als oorzaak noemt.

Timothée was aanwezig op een persconferentie op het Venice Film Festival om zijn aanstaande film ‘Bones and All’ te promoten. Hij speelt daarin het personage Lee, dat opgroeide in een tijd zonder platforms als Twitter, Instagram en TikTok. “Een veraderming”, noemt hij het spelen van zijn rol.

De acteur zegt dat jongeren nu in een moeilijke tijd leven. “Ik denk dat een maatschappelijke ineenstorting in de lucht hangt. Ik wil niet arrogant overkomen, maar ik denk dat dit de reden is waarom films er in deze tijd toe doen. Het is de rol van een acteur om een licht te werpen op wat er allemaal speelt in de wereld.”

Romina en Jan verwelkomen eerste kindje!

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 10:10

Er is weer een nieuwe ‘Boer Zkt Vrouw’-baby ter wereld gebracht want Jan en Romina zijn de trotse ouders geworden van zoontje Dré. Dat werd zopas bekendgemaakt via instagram.

De twee leerden elkaar kennen in 2018 door het VTM-programma ‘Boer Zkt Vrouw: De Wereld Ron’. Jan woonde toen in Australië. Inmiddels is hij echter voor Romina weer naar België verhuisd.

In juni maakten de love birds bekend dat er een eerste kindje op komst was. En nu is het zover: eerder deze week moest Romina bevallen en bracht ze zoontje Dré ter wereld.

"Al ons later is met jou", schrijft Romina bij de prachtige post op insta.

Proficiat Jan & Romina!

K-pop-ster Kris Wu gaat 13 jaar de cel in

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 09:57

De Chinees-Canadese zanger en acteur Kris Wu gaat dertien jaar de cel in. Hij werd zopas veroordeeld nadat hij schuldig bevonden werd aan verkrachting. Hij zal die straf uitzitten in een gevangenis in China, maar zal na zijn straf het land moeten verlaten.

De 32-jarige Kris Wu, die vooral bekend werd met zijn Chinees-Zuid-Koreaanse band EXO, werd in Peking veroordeeld tot elf jaar en zes maanden gevangenisstraf voor verkrachting. Daarnaast kreeg hij nog eens twintig maanden cel voor “het aanzetten tot promiscuïteit”.

Hij vliegt de cel in nadat hij beschuldigd werd van verkrachting van een minderjarig meisje. Wu zelf ontkende alle feiten, maar vliegt nu dus toch de gevangenis is. In totaal werd hij schuldig bevonden aan het “verkrachten van drie slachtoffers die dronken zouden zijn geweest en zich niet konden verzetten”, klinkt het bij de rechtbank van Peking.

Ontdek meer