Timothée Chalamet: 'Geen makkelijke tijd om in te leven'

Karen Luiken-06 september 2022 om 15:47

Het is voor jongeren geen gemakkelijke tijd om in te leven. Dat zegt Timothée Chalamet, die de enorme aanwezigheid van sociale media als oorzaak noemt.

Timothée was aanwezig op een persconferentie op het Venice Film Festival om zijn aanstaande film ‘Bones and All’ te promoten. Hij speelt daarin het personage Lee, dat opgroeide in een tijd zonder platforms als Twitter, Instagram en TikTok. “Een veraderming”, noemt hij het spelen van zijn rol.

De acteur zegt dat jongeren nu in een moeilijke tijd leven. “Ik denk dat een maatschappelijke ineenstorting in de lucht hangt. Ik wil niet arrogant overkomen, maar ik denk dat dit de reden is waarom films er in deze tijd toe doen. Het is de rol van een acteur om een licht te werpen op wat er allemaal speelt in de wereld.”

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ontdek meer