Morgen wordt de nieuwe iPhone voorgesteld!

Dieter Blarinckx-06 september 2022 om 10:51

Nog één nachtje slapen en dan komen we eindelijk te weten wat Apple weer allemaal in petto heeft voor dit najaar. Morgen vindt namelijk de Keynote plaats, waar traditioneel gezien de gloednieuwe iPhone wordt voorgesteld!

Op 7 september om 19u zal de Apple Keynote wereldwijd te volgen zijn via de officiële website van Apple, of te streamen zijn via AppleTV op je tv. Wat we mogen verwachten? Spannende aankondigingen zoals de nieuwe Apple Watch én natuurlijk de langverwachte iPhone 14!

Veel officieel nieuws rond die nieuwe iPhone-lijn is natuurlijk nog niet bekend. Wél zijn er al enkele bronnen die beweren dat ze enkele plannen en designs in handen hebben gekregen.

Veel bronnen beweren dat de iPhone 14 Pro een 48-megapixelcamera zal hebben en dat er geen mini-model meer zal gemaakt worden. In plaats daarvan zou Apple een 6,7-inch iPhone 14 Plus lanceren.

De prijzen zijn helaas ook nog niet bekend. De betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo beweert wel dat de prijzen dit jaar maar liefst 15% zullen stijgen. Maar meer nieuws zal dus morgen bevestigd worden!

Stay tuned!

Grote prijsdaling voor Tesla’s in ons land

Dieter Blarinckx-13 januari 2023 om 13:33

Na de grote hetze in China rond de prijsdaling van enkele Tesla-modellen, is het nu ook de beurt aan Europa (en dus ook België). Concreet zullen de Tesla Model 3 en Model Y in prijs verlagen.

Tesla Benelux heeft zopas bevestigd dat ze de prijzen in ons land zullen doen dalen. Zo zullen Tesla Model 3 en Model Y tot wel 18% goedkoper worden. Dat wil zeggen dat je gemakkelijk zo’n 12.000 euro minder betaalt dan vroeger.

Waarom worden deze modellen dan net een stuk goedkoper? Dat is vooral te wijten aan de goedkopere productie:

“Nu we een turbulent jaar van verstoringen in de toeleveringsketen achter de rug hebben, zien we een normalisering van een deel van de kosteninflatie”, klinkt het bij de woordvoerdster van Tesla Benelux.

Ook de toename van de “lokale autoproductie” en de “verdere schaalvoordelen” zorgen voor goedkopere Tesla’s in Europa.

Tinder introduceert waarschuwingen voor oplichters

Dieter Blarinckx-12 januari 2023 om 08:38

Op datingapps zoals Tinder, Bumble of Grindr kom je vaak oplichters tegen. En daar willen ze nu wat aan doen. Tinder introduceert nu namelijk waarschuwingen voor oplichters op hun platform.

Voortaan zal Tinder gebruikers gaan waarschuwen over oplichters die actief zijn op het platform. Dat geldt trouwens niet enkel voor Tinder, maar ook voor de andere apps van moederbedrijf Match Group.

In die datingapps proberen oplichters geld af te troggelen van hun matches. In Amerika loopt de schade bijvoorbeeld al op tot 300 miljoen dollar, allemaal door oplichters.

Match Group adviseert mensen nu om nooit geld te sturen naar personen die ze nooit hebben ontmoet en dat je moet opletten voor mensen die zich té rijk voordoen:

“Als een potentiële nieuwe liefde je meteen crypto- of investeringsadvies geeft, dan is er een grote kans dat het een scam is. Rapporteer deze dingen altijd meteen op het platform waar je elkaar hebt ontmoet."

Ontdek meer