Oeps: foutje ontdekt in ‘House of the Dragon’

Karen Luiken-06 september 2022 om 06:33

Fans hebben een foutje ontdekt in de derde aflevering van ‘House of the Dragon’. Het gaat om een scène waarin koning Viserys plotseling tien vingers heeft, terwijl hij er in de serie eigenlijk een aantal mist door een mysterieuze aandoening.

Om het op beeld te laten lijken dat Viserys Targaryen een aantal vingers mist, draagt Paddy Considine, de acteur die het personage speelt, tijdens de opnames een speciale handschoen. Het is natuurlijk de bedoeling dat het kledingstuk in de montage wordt weggewerkt, maar dat is in een bepaalde scène van de derde aflevering niet gebeurd.

Via social media wordt het foutje gedeeld. Kijk mee:

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer