Bobbejaanland introduceert de Speedy Pass

Dieter Blarinckx-05 september 2022 om 19:16

Bye bye Express Pass, hello Speedy Pass! Het Vlaamse pretpark Bobbejaanland is sinds kort overgeschakeld op een nieuwe manier van voorsteken in de wachtrij: de Speedy Pass.

Die nieuwe Speedy Pass - die trouwens volledig digitaal is - vervangt de Express Pass waarmee bezoekers de wachtrij konden voorsteken. De nieuwe Speedy Pass kan je enkel online kopen via de speciale website bjl.speedy-pass.com. Op die site worden nu ook de correcte wachttijden van de attracties weergegeven.

De Speedy Pass werkt ietsje gecompliceerder dan zijn voorganger. We leggen het hier even voor je uit:

  • Speedy Pass Bronze - 14,90 euro - de wachttijd blijft hetzelfde maar je hoeft niet fysiek in de rij te staan.
  • Speedy Pass Silver - 24,90 euro - vermindert de virtuele wachttijden met 50 procent
  • Speedy Pass Gold - 34,90 euro - ogoed voor 95 procent minder wachttijd, maar dit mag slechts één keer per attractie.
  • Speedy Pass Diamond - 44,90 euro - zorgt voor 95 procent minder wachttijd, onbeperkt inzetbaar.

Verder kan je ook nog kiezen voor de Speedy Pass One Ride (4,90 euro). Hiermee mag je één attractie één keer voorbijsteken.

Op dit moment kan je in Bobbejaanland bij elf attracties gebruikmaken van zo’n nieuwe Speedy Pass: Fury, Typhoon, Indiana River, Naga Bay, Speedy Bob, Revolution, Oki Doki, Wildwaterbaan, The Dreamcatcher, El Rio en Bob Express.

Bekende gezichten in teaser 'Pitch Perfect'-serie

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:28

Na drie succesvolle films komt ‘Pitch Perfect’ terug. De Amerikaanse streamingsdienst Peacock is druk bezig met een serie en de gloednieuwe teaser daarvan bewijst dat meerdere bekende gezichten daarin hun opwachting zullen maken.

Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat de eerste ‘Pitch Perfect’-film werd gereleased. De laatste kwam vijf jaar geleden uit. In de serie maken we een sprong in de tijd en verhuist Bumper Allen naar Duitsland om zijn muziekcarrière een nieuw leven in te blazen wanneer een van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

De rol van Bumper Allen zal weer gespeeld worden door Adam DeVine. Flula Borg keert terug als Pieter Krämer. En verder zullen ook Sarah Hyland, Jameela Jamil, en Lera Abova in de serie te zien zijn.

CAMILLE speelt hoofdrol in nieuwe muzikale telenovelle

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 05:44

De telenovelle ‘Lisa’ krijgt een opvolger bij VTM en drie keer raden wie daar de hoofdrol in gaat spelen? CAMILLE! De splinternieuwe reeks moet in 2024 op het scherm verschijnen. De opnames beginnen in 2023.

De telenovelle wordt een modern sprookje, dat dit keer overgoten wordt met een muzikale saus. De reeks vertelt het verhaal van een bijzonder meisje met een gouden stem, dat verplicht wordt haar talent voor de buitenwereld te verbergen. Hoe hard ze ook droomt van een leven vol zang en muziek.

“De combinatie van zingen, dansen en acteren: dat is hoe het sprookje voor mij zo’n drie jaar geleden is begonnen. Dat ik de drie dingen die ik het liefste doe nu opnieuw mag combineren in een nieuw sprookjesverhaal is gewoon geweldig", zegt Camille. "Zelf hou ik erg veel van het telenovelle-genre. Niets gezelliger dan onder een dekentje meeleven met een romantisch en dromerig verhaal, dat tegelijk spannend en meeslepend is. Ik kijk er enorm naar uit om nu zelf deel uit te maken van dat sprookje en in de huid te kruipen van een jong meisje dat haar dromen wil najagen, zoals ook ik dat heb gedaan.”

Ontdek meer