The Weeknd moet concert stoppen wegens stemproblemen

Karen Luiken-05 september 2022 om 15:13

The Weeknd heeft afgelopen weekend zijn concert stop moeten zetten. De zanger heeft drie nummers gezongen, maar besloot de boel daarna te annuleren vanwege stemproblemen.

Abel Tesfaye, zoals de zanger echt heet, verliet het podium toen hij zijn nummer ‘Can’t Feel My Face’ zong. Hij keerde terug, maar deed dat met een slechte boodschap: hij vertelde het publiek dat hij niet in staat was om het concert voort te zetten.

“Ik wil mijn excuses aanbieden. Ik weet niet wat er net gebeurde, maar ik verloor mijn stem”, aldus The Weeknd tijdens zijn optreden. “Dit maakt me kapot. Ik wil niet stoppen, maar ik kan jullie op dit moment niet het concert geven dat jullie verdienen.”

Niet veel later kroop The Weeknd achter zijn digitale pen en schreef hij op Instagram het volgende in een bericht: “Mijn stem stopte ermee tijdens mijn eerste liedje en ik ben er kapot van. Ik wil mijn excuses aanbieden aan al mijn fans. Ik beloof dat ik het goedmaak met een nieuwe datum.”

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Ontdek meer