The Weeknd moet concert stoppen wegens stemproblemen

Karen Luiken-05 september 2022 om 15:13

The Weeknd heeft afgelopen weekend zijn concert stop moeten zetten. De zanger heeft drie nummers gezongen, maar besloot de boel daarna te annuleren vanwege stemproblemen.

Abel Tesfaye, zoals de zanger echt heet, verliet het podium toen hij zijn nummer ‘Can’t Feel My Face’ zong. Hij keerde terug, maar deed dat met een slechte boodschap: hij vertelde het publiek dat hij niet in staat was om het concert voort te zetten.

“Ik wil mijn excuses aanbieden. Ik weet niet wat er net gebeurde, maar ik verloor mijn stem”, aldus The Weeknd tijdens zijn optreden. “Dit maakt me kapot. Ik wil niet stoppen, maar ik kan jullie op dit moment niet het concert geven dat jullie verdienen.”

Niet veel later kroop The Weeknd achter zijn digitale pen en schreef hij op Instagram het volgende in een bericht: “Mijn stem stopte ermee tijdens mijn eerste liedje en ik ben er kapot van. Ik wil mijn excuses aanbieden aan al mijn fans. Ik beloof dat ik het goedmaak met een nieuwe datum.”

Zien: Jennifer Lawrence is terug in 'No Hard Feelings'

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:15

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence is helemaal terug van weggeweest! Na een korte acteerpauze schittert de 32-jarige actrice binnenkort in de komedie 'No Hard Feelings'.

In 'No Hard Feelings' zien we Jennifer Lawrence als Maddie, een starter bij wie het niet allemaal even lekker loopt. Wanneer ze haar ouderlijk huis dreigt te verliezen is de wanhoop nabij, en om toch geld te verdienen accepteert ze een wel heel bijzondere klus. Ze moet de negentienjarige Percy uit zijn schulp te trekken, maar niet met alleen mentale steun. Nee, de ouders van Percy denken dat het goed voor hem is als hij al seks heeft gehad voor hij naar de universiteit gaat, en dus is het aan Maddie om dat voor elkaar te krijgen....

Deze nieuwe hilarische komedie zal vanaf 21 juni te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Je herkent Kit Connor niet meer terug na 'Heartstopper'

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:56

Kit Connor is na zijn rol in ‘Heartstopper’ een grote transformatie ondergaan. Na flink wat uurtjes in de sportschool te hebben doorgebracht, is hij nu onherkenbaar. Dat blijkt uit foto's die het internet over vliegen.

De roddel gaat dat Kit, die vooral bekend staat om zijn rol als Nick Nelson in ‘Heartstopper’, een rol speelt in een mogelijke nieuwe Marvel-film. Na het verschijnen van onderstaande beelden wordt zijn naam keer op keer in één adem genoemd met Hulkling, een van de meest prominente leden van het beroemde stripboek ‘Young Avengers’. Hoewel een verfilming van die titel nog niet officieel is aangekondigd, wordt er wel flink over gepraat.

Ontdek meer