The Weeknd moet concert stoppen wegens stemproblemen

Karen Luiken-05 september 2022 om 15:13

The Weeknd heeft afgelopen weekend zijn concert stop moeten zetten. De zanger heeft drie nummers gezongen, maar besloot de boel daarna te annuleren vanwege stemproblemen.

Abel Tesfaye, zoals de zanger echt heet, verliet het podium toen hij zijn nummer ‘Can’t Feel My Face’ zong. Hij keerde terug, maar deed dat met een slechte boodschap: hij vertelde het publiek dat hij niet in staat was om het concert voort te zetten.

“Ik wil mijn excuses aanbieden. Ik weet niet wat er net gebeurde, maar ik verloor mijn stem”, aldus The Weeknd tijdens zijn optreden. “Dit maakt me kapot. Ik wil niet stoppen, maar ik kan jullie op dit moment niet het concert geven dat jullie verdienen.”

Niet veel later kroop The Weeknd achter zijn digitale pen en schreef hij op Instagram het volgende in een bericht: “Mijn stem stopte ermee tijdens mijn eerste liedje en ik ben er kapot van. Ik wil mijn excuses aanbieden aan al mijn fans. Ik beloof dat ik het goedmaak met een nieuwe datum.”

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Ontdek meer