TAGMAG ging naar Fire Is Gold met BACARDÍ Spiced

Lola Obasuyi Van Acker-06 september 2022 om 14:00

Lola (redactie): "Na een kleine vertraging met de trein (but of course) kwam ik aan op Spoor Oost. Een super unieke en coole locatie in Antwerpen die 100% de Fire Is Gold vibe matchte. Ik zocht m'n vrienden op die al stonden te dansen aan de Appelsap stage."

Lola (redactie): "De zon kwam ook eindelijk tevoorschijn en het feestje kon beginnen. Een van mijn favoriete DJ's, Kevin Kofii, draaide de beste plaatjes. Van al dat dansen kreeg ik natuurlijk een droge keel en de BACARDÍ bar was een steenworp verwijderd. Let's go!"

Lola (redactie): "Ik ging voor de BACARDÍ Spiced & Cola. Simple with a twist. Aan alle BaCo fans, deze moet je proberen. Ik zou de smaak omschrijven als zoet, smokey en, it's in the name, kruidig. Ik probeerde de BACARDÍ Spiced ook eens met appelsap en OMG, I love it."

Redactie: "Voor de echte zoetekauwen is dit de perfecte combinatie."

Lola (redactie): "Onze eigen TAGMAG Insider, Simon Wauman maar ook bekend als DJ Unregular, kreeg zijn eigen gepersonaliseerde BACARDÍ Spiced fles. Net zoals alle andere artiesten die op de Fire Is Gold line-up stonden. Het zit 'em in de details."

Lola (redactie): "Ik ben wel 10 keer verliefd geworden op Fire Is Gold. En dan vooral op de fire outfits die ik overal zag. Toen ik deze groene matching fit zag moést ik gewoon een foto maken."

Lola (redactie): "Het volk bleef maar toestromen, de muziek werd telkens beter en het was duidelijk dat m'n vrienden en ik heel de avond aan de Appelsap stage en BACARDÍ bar gingen vertoeven."

Lola (redactie): "We kregen allemaal een klein hongerke. Er waren heel veel gezonde opties wat heel verfrissend was maar op een festival moét je vettig eten. Dat is de regel. Of toch die van ons."

Lola (redactie): "De BACARDÍ Spiced & Cola was een grote hit. Ik denk dat ik het bekertje een 100-tal keren heb gespot doorheen de dag. Ook bij m'n vriendinnen was de Spiced & Cola mix een succes."

Lola (redactie): "Dankjewel BACARDÍ en Fire Is Gold voor de zalige festivaldag. We had a blast!"

Rock Werchter kondigt 30 nieuwe namen aan

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:26- Foto:

Photo by Aranxa Esteve on Unsplash

Van Lil Nas X tot Liam Gallagher en van Iggy Pop tot Merol. De organisatie van Rock Werchter heeft maar liefst dertig nieuwe namen aangekondigd van artiesten die tijdens de aankomende editie van het festival komen optreden.

Rock Werchter vindt plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Eerder werd al bekend dat Stromae een van de headliners op de eerste festivaldag zal zijn. Nu blijkt dat op diezelfde dag ook Iggy Pop, Merol, Warhaus, Anna Calvi, Röyksopp, Compact Disk Dummies, GAYLE en Picture This het podium beklimmen.

Op vrijdag 30 juni is het de beurt aan Liam Gallagher, Ben Howard, Squid, Spoon, PUP, Hot Milk, Kelsy Karter & The Heroines, The Haunted Youth en Fever Ray.

Zaterdag is het podium gereserveerd voor The Opposites, City and Colour, Mimi Webb, Touché Amoré, Interpol en Dope Lemon.

Op zondag, de laatste dag, heeft Rock Werchter Lil Nas X geboekt als headliner. Verder staan ook The Driver Era, J.I.D, Baby Queen, Rüfüs du Sol, Nova Twins en Ethan Bortnick op de planning.

Tomorrowland organiseert gratis digitaal feest

Karen Luiken-24 januari 2023 om 16:24

Zin in een feestje maar geen geld om een ticket te kopen? Tomorrowland staat voor je klaar. Het festival organiseert op zaterdag 28 januari het digitale feest ‘Adscendo – A Digital Introduction’. Inclusief muziek van grote artiesten én gratis toegang!

Tijdens het feest treden verschillende artiesten op zoals Afrojack, Amber Broos, Amelie Lens, Ape Rave Club, Armin van Buuren, Bom Dolla, James Hype, Kölsch, Like Mike, Mandy, R3HAB, Sunnery James & Marciano, Tale Of Us en W&W. Dat is natuurlijk fantastisch, maar daar blijft het niet bij. Tomorrowland zal tijdens het virtuele evenement namelijk ook de complete line-up voor het zomerfestival bekendmaken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de eerste details die over het festivalthema ‘Adscendo’ worden gedeeld.

Het feest wordt alweer de vierde digitale muziekfestivalervaring van Tomorrowland en volgt twee succesvolle edities van ‘Tomorrowland – Around the World’ en het oudejaarsfeest van twee jaar geleden op. De toegang is gratis voor iedereen die zich pre-registreert voor de ticketverkoop van Tomorrowland België, het festival dat dit jaar in de weekenden van 21 tot en met 23 juli en 28 tot en met 30 juli plaatsvindt.

Ontdek meer