TAGMAG ging naar Fire Is Gold met BACARDÍ Spiced

Lola Obasuyi Van Acker-06 september 2022 om 14:00

Lola (redactie): "Na een kleine vertraging met de trein (but of course) kwam ik aan op Spoor Oost. Een super unieke en coole locatie in Antwerpen die 100% de Fire Is Gold vibe matchte. Ik zocht m'n vrienden op die al stonden te dansen aan de Appelsap stage."

Lola (redactie): "De zon kwam ook eindelijk tevoorschijn en het feestje kon beginnen. Een van mijn favoriete DJ's, Kevin Kofii, draaide de beste plaatjes. Van al dat dansen kreeg ik natuurlijk een droge keel en de BACARDÍ bar was een steenworp verwijderd. Let's go!"

Lola (redactie): "Ik ging voor de BACARDÍ Spiced & Cola. Simple with a twist. Aan alle BaCo fans, deze moet je proberen. Ik zou de smaak omschrijven als zoet, smokey en, it's in the name, kruidig. Ik probeerde de BACARDÍ Spiced ook eens met appelsap en OMG, I love it."

Redactie: "Voor de echte zoetekauwen is dit de perfecte combinatie."

Lola (redactie): "Onze eigen TAGMAG Insider, Simon Wauman maar ook bekend als DJ Unregular, kreeg zijn eigen gepersonaliseerde BACARDÍ Spiced fles. Net zoals alle andere artiesten die op de Fire Is Gold line-up stonden. Het zit 'em in de details."

Lola (redactie): "Ik ben wel 10 keer verliefd geworden op Fire Is Gold. En dan vooral op de fire outfits die ik overal zag. Toen ik deze groene matching fit zag moést ik gewoon een foto maken."

Lola (redactie): "Het volk bleef maar toestromen, de muziek werd telkens beter en het was duidelijk dat m'n vrienden en ik heel de avond aan de Appelsap stage en BACARDÍ bar gingen vertoeven."

Lola (redactie): "We kregen allemaal een klein hongerke. Er waren heel veel gezonde opties wat heel verfrissend was maar op een festival moét je vettig eten. Dat is de regel. Of toch die van ons."

Lola (redactie): "De BACARDÍ Spiced & Cola was een grote hit. Ik denk dat ik het bekertje een 100-tal keren heb gespot doorheen de dag. Ook bij m'n vriendinnen was de Spiced & Cola mix een succes."

Lola (redactie): "Dankjewel BACARDÍ en Fire Is Gold voor de zalige festivaldag. We had a blast!"

Electro festival WECANDANCE keert terug met nieuw thema

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:29

WECANDANCE keert dit jaar terug met een nieuwe editie. Twee zomerse weekenden lang – op 3 & 4 en 10 & 11 augustus – vormt het strand van Zeebrugge het decor van het electro festival, dat dit keer een flinke transformatie zal ondergaan.

Nieuw thema
Het festival verandert niet alleen op artistiek vlak, ook de stages worden vernieuwd. Verder introduceert WECANDANCE dit jaar ook traditiegetrouw weer een nieuw thema: ‘Drop in the Light, Rise in the Dark’. En dat wordt deze keer heel letterlijk genomen, aangezien het volledige festivalterrein uit verschillende kunstinstallaties zal bestaan.

Voor het festival wordt samengewerkt met studio Dennis Vanderbroeck, die zich liet inspireren door de unieke omgeving waar WECANDANCE haar thuis gevonden heeft. “Het 12-uur durende festival ondergaat een gedaanteverandering van zonlicht naar maanlicht. Met het nieuwe thema wordt WECANDANCE een rave revolutie die zowel de lichte als de duistere kanten van het leven toont," aldus Dennis.

Line-up
De line-up bestaat uit allerlei acts met verschillende genres als hiphop, techno, disco, female pop en energy house. De volledige line-up wordt morgen bekendgemaakt, maar de organisatie kan nu alvast verklappen dat onder anderen Kompass Club, Faisal Selects, Stavroz & Friends, Supertoys, Bloody Louis en Burenhinder er deel van uitmaken.

Tickets kosten 65 euro voor één dag, 110 voor één weekend of 190 euro voor beide weekenden. Meer informatie vind je hier.

Gent werkt aan uniforme beker voor Gentse Feesten

Simon Smetryns-14 februari 2024 om 18:32

De pleinorganisatoren van de Gentse Feesten hebben samen met de Stad Gent een akkoord bereikt: er komt een uniforme beker op de Gentse Feesten voor de feestkernen in de feestenzone. Een 'bekercoördinator' leidt het project in goede banen, de Stad ondersteunt dit met een subsidie van 160.000 euro.

Tijdens de vorige editie van de Gentse Feesten waren er verschillende herbruikbare bekers in omloop, en ook de inleverpunten en waarborgsystemen werkten niet overal hetzelfde. Daar komt nu verandering in. De pleinorganisatoren en de Stad Gent slaan voor de komende editie de handen in elkaar voor een uniforme beker. De beker, in een nieuwe huisstijl, zal beschikbaar zijn in verschillende formaten.

De feestkernen in de feestenzone die met de beker zullen werken, zijn Polé Polé, Mardi Gras, Sint-Baafsplein, Korenmarkt, Baudelohof, Groentenmarkt, Boomtown, Place Muzette, Walter De Buckplein en het Luisterplein. Bovendien zullen bezoekers de nieuwe beker op alle Gentse Feestenpleinen kunnen inwisselen. Op die manier wordt vanaf deze editie optimale klantvriendelijkheid gegarandeerd.

De bestaande bekers van Trefpunt vzw en van de Vlasmarkt worden nog uitgefaseerd gebruikt als duurzame oplossing voor de recent aangekochte herbruikbare bekers.

Ontdek meer