TAGMAG ging naar Fire Is Gold met BACARDÍ Spiced

Lola Obasuyi Van Acker-06 september 2022 om 14:00

Lola (redactie): "Na een kleine vertraging met de trein (but of course) kwam ik aan op Spoor Oost. Een super unieke en coole locatie in Antwerpen die 100% de Fire Is Gold vibe matchte. Ik zocht m'n vrienden op die al stonden te dansen aan de Appelsap stage."

Lola (redactie): "De zon kwam ook eindelijk tevoorschijn en het feestje kon beginnen. Een van mijn favoriete DJ's, Kevin Kofii, draaide de beste plaatjes. Van al dat dansen kreeg ik natuurlijk een droge keel en de BACARDÍ bar was een steenworp verwijderd. Let's go!"

Lola (redactie): "Ik ging voor de BACARDÍ Spiced & Cola. Simple with a twist. Aan alle BaCo fans, deze moet je proberen. Ik zou de smaak omschrijven als zoet, smokey en, it's in the name, kruidig. Ik probeerde de BACARDÍ Spiced ook eens met appelsap en OMG, I love it."

Redactie: "Voor de echte zoetekauwen is dit de perfecte combinatie."

Lola (redactie): "Onze eigen TAGMAG Insider, Simon Wauman maar ook bekend als DJ Unregular, kreeg zijn eigen gepersonaliseerde BACARDÍ Spiced fles. Net zoals alle andere artiesten die op de Fire Is Gold line-up stonden. Het zit 'em in de details."

Lola (redactie): "Ik ben wel 10 keer verliefd geworden op Fire Is Gold. En dan vooral op de fire outfits die ik overal zag. Toen ik deze groene matching fit zag moést ik gewoon een foto maken."

Lola (redactie): "Het volk bleef maar toestromen, de muziek werd telkens beter en het was duidelijk dat m'n vrienden en ik heel de avond aan de Appelsap stage en BACARDÍ bar gingen vertoeven."

Lola (redactie): "We kregen allemaal een klein hongerke. Er waren heel veel gezonde opties wat heel verfrissend was maar op een festival moét je vettig eten. Dat is de regel. Of toch die van ons."

Lola (redactie): "De BACARDÍ Spiced & Cola was een grote hit. Ik denk dat ik het bekertje een 100-tal keren heb gespot doorheen de dag. Ook bij m'n vriendinnen was de Spiced & Cola mix een succes."

Lola (redactie): "Dankjewel BACARDÍ en Fire Is Gold voor de zalige festivaldag. We had a blast!"

Horrorfestival met Halloween-thema komt naar Antwerpen

Karen Luiken-01 oktober 2022 om 06:15- Foto:

Photo by Kenny Eliason on Unsplash

Antwerpen krijgt er deze maand een nieuw, griezelig evenement bij. In Spoor Oost wordt eind oktober de allereerste editie van Fear Festival georganiseerd, een feest dat in het teken staat van Halloween.

Terwijl dj’s allerlei verschillende soorten muziek draaien, kan de bezoeker genieten van alles wat Fear Festival te bieden heeft. De organisatie spreekt zelf van een ‘horrorfestival waar het volledig om jou en jouw angsten gaat’.

Het evenement is voorzien van een speciale scare zone, die ‘absoluut niet voor watjes is’. Bezoekers worden uitgedaagd om het er zo lang mogelijk vol te houden. Klaar voor een extra thrill? Dan kun je ook nog een flinke sprong in het diepe maken met een bungee jump vanaf 60 meter hoogte.

De beats worden verzorgd door dj’s als Yves Deruyter, DJ Licious, Jason Robert & Nikos D, Bassart & Kestified en Manuals.

Het festival vindt op zaterdag 29 oktober plaats van 15.00 tot 23.00 uur in Park Spoor Oost in Antwerpen. Hoewel het thema om Halloween draait, is het geen verkleedfeest. Kaartjes kun je kopen via deze site.

Twee dagen feest op Project Leuven Festival

Karen Luiken-26 september 2022 om 07:13

Zomer voorbij, festivals voorbij? Mooi niet! In Leuven wordt het nieuwe academiejaar op woensdag 5 en dinsdag 6 oktober ingezet met een knaller. Daar vindt twee dagen lang Project L plaats, een feest met een line-up waar je u tegen zegt.

De komende editie van Project L belooft de grootste uit de geschiedenis te worden. Twee dagen lang zorgen tientallen artiesten voor een goede partysfeer waarbij de heupen flink los kunnen worden gegooid. Is dansen niet jouw ding? Er is ook een lounge waar je je vrienden uit kunt dagen voor een potje beerpong.

De artiesten die woensdag op de line-up staan, zijn Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, Andromedik, Mark With a K & MC Chucky, 5napback, Robert Falcon, Magik, Arthur Lewis, These Guys en Divs.

Donderdag is het de beurt aan Regi, Used, DJ Licious, Amber Broos, Manuals, Michael Amani, Kwijt Trk System, Mattic en Vortic.

Op beide dagen gaan de deuren om 15.00 uur open. Het festival gaat zowel woensdag als donderdag tot 00.00 uur door. Drankjes worden verkocht voor studentenprijzen.

Ontdek meer