Er komt een Wizarding World Festival!

Dieter Blarinckx-05 september 2022 om 08:59

Potterheads van over de hele wereld zijn door het dolle heen, want het team achter de Wizarding World van J.K. Rowling heeft aangekondigd dat er voor het eerst een Wizarding World Festival georganiseerd zal worden!

In 2023 zal er voor het eerst een driedaags Wizarding World Festival georganiseerd worden in de Verenigde Staten. Heksen, tovenaars en dreuzels zullen samen kunnen komen om het fantastische universum van J.K. Rowlings geliefde 'Harry Potter'-verhalen te vieren.

"De Wizarding World is een wereldwijd fenomeen met miljoenen fans die generaties overspannen. We zijn zó verheugd om deze magische gemeenschap te vieren en iedereen samen te brengen voor een episch fanfestival - meer dan een traditioneel fanfeest, een echt ervaringsfeest - een evenement dat je niet mag missen," klinkt het bij de organisatie.

Blijf op de hoogte via deze site.

Check de aankondiging hier:

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Rock Werchter kondigt 30 nieuwe namen aan

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:26- Foto:

Photo by Aranxa Esteve on Unsplash

Van Lil Nas X tot Liam Gallagher en van Iggy Pop tot Merol. De organisatie van Rock Werchter heeft maar liefst dertig nieuwe namen aangekondigd van artiesten die tijdens de aankomende editie van het festival komen optreden.

Rock Werchter vindt plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Eerder werd al bekend dat Stromae een van de headliners op de eerste festivaldag zal zijn. Nu blijkt dat op diezelfde dag ook Iggy Pop, Merol, Warhaus, Anna Calvi, Röyksopp, Compact Disk Dummies, GAYLE en Picture This het podium beklimmen.

Op vrijdag 30 juni is het de beurt aan Liam Gallagher, Ben Howard, Squid, Spoon, PUP, Hot Milk, Kelsy Karter & The Heroines, The Haunted Youth en Fever Ray.

Zaterdag is het podium gereserveerd voor The Opposites, City and Colour, Mimi Webb, Touché Amoré, Interpol en Dope Lemon.

Op zondag, de laatste dag, heeft Rock Werchter Lil Nas X geboekt als headliner. Verder staan ook The Driver Era, J.I.D, Baby Queen, Rüfüs du Sol, Nova Twins en Ethan Bortnick op de planning.

Ontdek meer