Er komt een Wizarding World Festival!

Dieter Blarinckx-05 september 2022 om 08:59

Potterheads van over de hele wereld zijn door het dolle heen, want het team achter de Wizarding World van J.K. Rowling heeft aangekondigd dat er voor het eerst een Wizarding World Festival georganiseerd zal worden!

In 2023 zal er voor het eerst een driedaags Wizarding World Festival georganiseerd worden in de Verenigde Staten. Heksen, tovenaars en dreuzels zullen samen kunnen komen om het fantastische universum van J.K. Rowlings geliefde 'Harry Potter'-verhalen te vieren.

"De Wizarding World is een wereldwijd fenomeen met miljoenen fans die generaties overspannen. We zijn zó verheugd om deze magische gemeenschap te vieren en iedereen samen te brengen voor een episch fanfestival - meer dan een traditioneel fanfeest, een echt ervaringsfeest - een evenement dat je niet mag missen," klinkt het bij de organisatie.

Blijf op de hoogte via deze site.

Check de aankondiging hier:

Dit is de trailer van 'The Super Mario Bros. Movie'

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:59

Gisteren werd tijdens Nintendo Direct de eerste volledige teaser trailer van ‘The Super Mario Bros. Movie’ gedropt en die ziet er meganice uit!

Niemand minder dan de Amerikaanse acteur Chris Pratt leent zijn stem aan het geanimeerde hoofdpersonage Mario. Ook Jack Black zal te horen zijn als Bowser en Keegan-Michael Key als Toad. Andere bekende namen die meewerken aan de film zijn Seth Rogen als Donkey Kong en The Queen's Gambit-actrice Anya Taylor-Joy als Princess Peach.

We herkennen in de trailer enkele iconische locaties zoals Penguin Kingdom en het Mushroom Kingdom, maar de hele visuele stijl ziet er gewoon supercool uit!

De film zal in de lente van 2023 te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de hele trailer hier:

P!nk komt naar Werchter Boutique

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 11:37- Foto:

Live Nation

Groot en fantastisch nieuws voor de fans van P!nk, want de zangeres zal de headliner zijn van Werchter Boutique in 2023!

Op zaterdag 17 juni staat de Amerikaanse popster P!nk op het podium van Werchter. Dat doet ze met haar gloednieuwe show ‘Summer Carnival 2023’.

“Het is een lange drie jaar geweest en ik heb live muziek zo hard gemist!’”, klinkt het bij een enthousiaste P!nk!

Tickets gaan al in verkoop vanaf vrijdag 14 oktober. Eén ticket kost zo’n 108 euro. Wie er écht alles wil uithalen, kan ook gaan voor het Golden Circle Ticket, dat zo’n 159 euro kost.

Ontdek meer