Emma Watson is nieuwe gezicht en regisseur van Prada

Dieter Blarinckx-05 september 2022 om 08:45

De Britse actrice Emma Watson is het nieuwe gezicht van Prada. En voor die nieuwe campagne kroop ze ook zélf in de regisseursstoel.

Emma Watson werd wereldwijd immens bekend door haar rol als Hermelien Griffel in de ‘Harry Potter’-films en later ook als Belle in de live-actionverfilming van ‘Beauty and the Beast’. Het acteren staat tegenwoordig op een lager pitje aangezien ze zich de laatste jaren vooral inzet voor vrouwen- en mensenrechten in het algemeen, maar ook onderwerpen als het klimaat laat ze niet aan zich voorbijgaan. Tussen de soep en de patatten doet ze ook nog wat modellenwerk en daar is deze nieuwe campagne van Prada het resultaat van.

Watson is sinds kort het gezicht van de Prada Paradoxe-geuren en ging voor deze campagne zélf aan het regisseren.

“Toen Prada me vroeg om het gezicht te zijn van hun nieuwe parfumcampagne, vroeg ik of ik de spot mocht regisseren. Maanden later kan ik met jullie het resultaat delen van het vertrouwen dat ze in me stelden. Ik kan niet wachten om dit kunstwerk met jullie te delen en ik hoop dat jullie er even hard van genieten als ik”, klinkt het op sociale media.

Check de beelden hier:

'Fantastic Beasts'-actrice komt naar Comic Con Brussels

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 16:20

Potterheads zijn door het dolle heen, want binnenkort komt een van de meest geliefde 'Fantasic Beasts'-personages naar Comic Con Brussels: Queenie Goldstein (gespeeld door Alison Sudol)

Sudol werd wereldwijd bekend door haar rol als Queenie Goldstein in de eerste 'Fantastic Beasts and Where To Find Them'-film. In de franchise speelde ze al met grote namen zoals Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller en Mads Mikkelsen.

Sudol zal zowel op 29 en 30 oktober aanwezig zijn in Tour & Taxis en is beschikbaar voor foto's en handtekeningen!

Meer info kan je hier vinden.

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

Ontdek meer