Emma Watson is nieuwe gezicht en regisseur van Prada

Dieter Blarinckx-05 september 2022 om 08:45

De Britse actrice Emma Watson is het nieuwe gezicht van Prada. En voor die nieuwe campagne kroop ze ook zélf in de regisseursstoel.

Emma Watson werd wereldwijd immens bekend door haar rol als Hermelien Griffel in de ‘Harry Potter’-films en later ook als Belle in de live-actionverfilming van ‘Beauty and the Beast’. Het acteren staat tegenwoordig op een lager pitje aangezien ze zich de laatste jaren vooral inzet voor vrouwen- en mensenrechten in het algemeen, maar ook onderwerpen als het klimaat laat ze niet aan zich voorbijgaan. Tussen de soep en de patatten doet ze ook nog wat modellenwerk en daar is deze nieuwe campagne van Prada het resultaat van.

Watson is sinds kort het gezicht van de Prada Paradoxe-geuren en ging voor deze campagne zélf aan het regisseren.

“Toen Prada me vroeg om het gezicht te zijn van hun nieuwe parfumcampagne, vroeg ik of ik de spot mocht regisseren. Maanden later kan ik met jullie het resultaat delen van het vertrouwen dat ze in me stelden. Ik kan niet wachten om dit kunstwerk met jullie te delen en ik hoop dat jullie er even hard van genieten als ik”, klinkt het op sociale media.

Check de beelden hier:

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ontdek meer