Emma Watson is nieuwe gezicht en regisseur van Prada

Dieter Blarinckx-05 september 2022 om 08:45

De Britse actrice Emma Watson is het nieuwe gezicht van Prada. En voor die nieuwe campagne kroop ze ook zélf in de regisseursstoel.

Emma Watson werd wereldwijd immens bekend door haar rol als Hermelien Griffel in de ‘Harry Potter’-films en later ook als Belle in de live-actionverfilming van ‘Beauty and the Beast’. Het acteren staat tegenwoordig op een lager pitje aangezien ze zich de laatste jaren vooral inzet voor vrouwen- en mensenrechten in het algemeen, maar ook onderwerpen als het klimaat laat ze niet aan zich voorbijgaan. Tussen de soep en de patatten doet ze ook nog wat modellenwerk en daar is deze nieuwe campagne van Prada het resultaat van.

Watson is sinds kort het gezicht van de Prada Paradoxe-geuren en ging voor deze campagne zélf aan het regisseren.

“Toen Prada me vroeg om het gezicht te zijn van hun nieuwe parfumcampagne, vroeg ik of ik de spot mocht regisseren. Maanden later kan ik met jullie het resultaat delen van het vertrouwen dat ze in me stelden. Ik kan niet wachten om dit kunstwerk met jullie te delen en ik hoop dat jullie er even hard van genieten als ik”, klinkt het op sociale media.

Check de beelden hier:

Dua Lipa één van meest invloedrijke personen

Karen Luiken-18 april 2024 om 07:34- Foto:

Reuters

Dua Lipa verdient dit jaar een plekje op de lijst van het Amerikaanse blad Time met de meest invloedrijkste personen. Er staan er in het totaal honderd op.

‘Ze beweegt zich in een lichtheid in een zware wereld: gedurfd, speels en zelfbewust’, schrijft Times over Dua Lipa. ‘Ze komt bedachtzaam en openhartig op voor de onderdrukten en ontheemden. Ze richtte een invloedrijk redactioneel platform op, Service95, om culturele onderwerpen te bespreken en humanitaire problemen aan te pakken. Ze gelooft in familie, is haar ouders dankbaar en steunt haar broers en zussen.’

De Time 100, zoals de lijst heet, verschijnt elk jaar en toont de honderd meest invloedrijkste personen van het moment. Dat kunnen artiesten zoals Dua Lipa zijn, maar ook wetenschappers, sporters, wereldleiders of politieke figuren.

Naast Dua Lipa staan ook America Ferrera, 21 Savage, Kylie Minogue en Michael J. Fox.

Pringles en Crocs lanceren schoen waar je chips in kan bewaren

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:42

Met de nieuwe collectie van Crocs kan je aantonen dat je smaak hebt. En dat mag zeer letterlijk genomen worden, want het schoenmerk is een samenwerking aangegaan met chipsproducent Pringles. Ze brengen samen een speciale collectie op de markt, die onder andere bestaat uit boots waar je aan de zijkant je chips kunt bewaren. Handig!

De twee merken hebben de handen in elkaar geslagen om een speciale versie van de klassieke 'Crush Boot' te maken. Deze versie is anders dan normaal, met een langere kraag en extra zakken, perfect voor een klein blikje Pringles.

Naast de Crush Boot hebben Crocs en Pringles ook samengewerkt aan een chipsversie van de Classic Slide en de Classic Clog voor dit project. En ze hebben zelfs een speciale limited edition chipsmaak bedacht: 'Croc-tail Party', die naar watermeloen, chili en limoen smaakt.

De Pringles x Crocs-schoenen zijn nu verkrijgbaar, maar op is op.

Ontdek meer