Emma Watson is nieuwe gezicht en regisseur van Prada

Dieter Blarinckx-05 september 2022 om 08:45

De Britse actrice Emma Watson is het nieuwe gezicht van Prada. En voor die nieuwe campagne kroop ze ook zélf in de regisseursstoel.

Emma Watson werd wereldwijd immens bekend door haar rol als Hermelien Griffel in de ‘Harry Potter’-films en later ook als Belle in de live-actionverfilming van ‘Beauty and the Beast’. Het acteren staat tegenwoordig op een lager pitje aangezien ze zich de laatste jaren vooral inzet voor vrouwen- en mensenrechten in het algemeen, maar ook onderwerpen als het klimaat laat ze niet aan zich voorbijgaan. Tussen de soep en de patatten doet ze ook nog wat modellenwerk en daar is deze nieuwe campagne van Prada het resultaat van.

Watson is sinds kort het gezicht van de Prada Paradoxe-geuren en ging voor deze campagne zélf aan het regisseren.

“Toen Prada me vroeg om het gezicht te zijn van hun nieuwe parfumcampagne, vroeg ik of ik de spot mocht regisseren. Maanden later kan ik met jullie het resultaat delen van het vertrouwen dat ze in me stelden. Ik kan niet wachten om dit kunstwerk met jullie te delen en ik hoop dat jullie er even hard van genieten als ik”, klinkt het op sociale media.

Check de beelden hier:

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer