Voor de liefhebbers: De Alpaca en Hunk kalender 2022

Nico De Greef-31 augustus 2021 om 14:55

De kans is groot dat je ze al eens hebt zien passeren: kalanders met knappe mannen die in ontbloot bovenlijf poseren met dieren. We zagen er al met überschattige puppies, kittens en ook paarden. Wat we nog niet zagen: hunks met... alpaca's!

Nee, we houden je niet voor de gek. Er bestaat wel degelijk een Alpaca en Hunk kalender. Het idee voor de kalender is bedacht door Sabrina Petter die in het Nederlandse Rouveen haar eigen alpaca- en paardenboerderij uitbaat. Inspiratie om de kalender te maken kreeg Sabrina door andere kalenders onder de loep te nemen.

"Er zijn al verschillende kalenders met knappe mannen en dieren zoals paarden en kittens. Maar eentje met alpaca's was er nog niet. Aangezien vrouwen graag naar fluffy alpaca's en knappe mannen kijken, dacht ik, dit is een perfecte combinatie!", vertelt Sabrina - te zien in onderstaande foto - aan onze redactie.

(Lees verder onder de foto)

“Aangezien vrouwen graag naar fluffy alpaca's en knappe mannen kijken, dacht ik, dit is een perfecte combinatie!”

Voor de shoots ging de jonge onderneemster zelf op zoek naar modellen. En de fluffy alpaca's? Die zijn natuurlijk afkomstig van haar eigen boerderij.

De eerste editie van de Alpaca en Hunk kalender verscheen vorig jaar en was in no time uitverkocht. Voor de tweede editie (kalenderjaar 2022) hoopt Sabrina een veel groter publiek te kunnen bereiken. "De eerste editie was zo'n groot succes dat ik er dit jaar meer ga laten drukken en hopelijk meer bekendheid kan krijgen in België en Duitsland. Zo kunnen nog meer mensen genieten van de kalender", aldus Sabrina.

De Alpaca en Hunk kalender 2022 kan nu al vooruitbesteld worden via deze link. Een exemplaar kost slechts € 12,95 (excl. verzendkosten).

1
2

© Esther Plender fotografie; Modellen: Thomas Witte en Mike van Doorn.

Dior stelt samenwerking met Travis Scott uit

Karen Luiken-30 december 2021 om 10:17

Opnieuw een tegenslag voor Travis Scott. De rapper die al weken onder vuur ligt nadat er tien mensen overleden bij het door hem georganiseerde Astroworld-festival, zou eigenlijk gaan samenwerken met Dior. Maar dat plan is nu op de lange baan geschoven, zo laat het luxemerk weten in een mededeling.

Tijdens Astroworld op 5 november brak wegens grote drukte grote paniek uit. Tien mensen kwamen om, nog eens honderden bezoekers raakten gewond. Sindsdien heeft Travis Scott het zwaar te verduren; merken die met de rapper samenwerkten nemen afstand van hem en stellen releases uit. Dior doet nu hetzelfde.

Het luxemerk zou eigenlijk volgende maand samen met Travis Scott een herencollectie uitbrengen onder de naam Cactus Jack. Maar, zo klinkt het bij Dior: “Uit respect voor iedereen die geraakt is door de tragische gebeurtenissen op Astroworld, heeft Dior besloten om de lancering van de producten uit de samenwerking met Cactus Jack voor onbepaalde tijd uit te stellen."

Het zou om een gemeenschappelijke beslissing gaan waar Travis Scott ook mee heeft ingestemd.

De MIA’s en Gala van de Gouden K's verplaatst

Karen Luiken-30 december 2021 om 09:44

De Music Industry Awards (MIA’s) en het Gala van de Gouden K’s worden verplaatst. Beide evenementen zullen vanwege alle corona-perikelen plaatsvinden in april.

Omdat het uitreiken van een Gouden K alleen kan onder het luide en enthousiaste applaus van duizenden Ketnetters, wordt het Gala van de Gouden K’s uitgesteld naar zondag 3 april. Mensen die een kaartje hebben voor het spektakel mogen deze behouden. Het evenement vindt plaats in het Sportpaleis.

De liveshows van de MIA’s staan op de planning voor zaterdag 30 april in Paleis 12. Het wordt een dubbeleditie die zowel terugkijkt naar het jaar 2020 als het jaar 2021. Later wordt bekendgemaakt welke artiesten zullen optreden. Ook hier geldt dat de kaartjes van tickethouders geldig blijven.

Ontdek meer