Voor de liefhebbers: De Alpaca en Hunk kalender 2022

Nico De Greef-31 augustus 2021 om 14:55

De kans is groot dat je ze al eens hebt zien passeren: kalanders met knappe mannen die in ontbloot bovenlijf poseren met dieren. We zagen er al met überschattige puppies, kittens en ook paarden. Wat we nog niet zagen: hunks met... alpaca's!

Nee, we houden je niet voor de gek. Er bestaat wel degelijk een Alpaca en Hunk kalender. Het idee voor de kalender is bedacht door Sabrina Petter die in het Nederlandse Rouveen haar eigen alpaca- en paardenboerderij uitbaat. Inspiratie om de kalender te maken kreeg Sabrina door andere kalenders onder de loep te nemen.

"Er zijn al verschillende kalenders met knappe mannen en dieren zoals paarden en kittens. Maar eentje met alpaca's was er nog niet. Aangezien vrouwen graag naar fluffy alpaca's en knappe mannen kijken, dacht ik, dit is een perfecte combinatie!", vertelt Sabrina - te zien in onderstaande foto - aan onze redactie.

(Lees verder onder de foto)

“Aangezien vrouwen graag naar fluffy alpaca's en knappe mannen kijken, dacht ik, dit is een perfecte combinatie!”

Voor de shoots ging de jonge onderneemster zelf op zoek naar modellen. En de fluffy alpaca's? Die zijn natuurlijk afkomstig van haar eigen boerderij.

De eerste editie van de Alpaca en Hunk kalender verscheen vorig jaar en was in no time uitverkocht. Voor de tweede editie (kalenderjaar 2022) hoopt Sabrina een veel groter publiek te kunnen bereiken. "De eerste editie was zo'n groot succes dat ik er dit jaar meer ga laten drukken en hopelijk meer bekendheid kan krijgen in België en Duitsland. Zo kunnen nog meer mensen genieten van de kalender", aldus Sabrina.

De Alpaca en Hunk kalender 2022 kan nu al vooruitbesteld worden via deze link. Een exemplaar kost slechts € 12,95 (excl. verzendkosten).

1
2

© Esther Plender fotografie; Modellen: Thomas Witte en Mike van Doorn.

Bewezen: harde niezers zijn gezelliger!

Dieter Blarinckx-26 september 2021 om 07:53

We hebben allemaal wel iemand in de familie of vriendengroep die je van mijlenver hoort niezen. Of wie weet ben jij zélf wel de luidste niezer van de vriendengroep, maar dan hebben we leuk nieuws voor je!

Wetenschappelijk onderzoek, geleid door de Amerikaanse neuroloog Alan Hirsch, heeft namelijk aangetoond dat mensen die luid niezen, vaak gezelliger zijn en meer extravert zijn. Het niezen is dus ook echt een deel van je persoonlijkheid! Daarnaast zouden harde niezers ook wat uitbundiger en luidruchtiger zijn dan de ‘gewone’ niezer!

Gezondheid!

IKEA lanceert gamingcollectie

Dieter Blarinckx-22 september 2021 om 06:56

Goed nieuws voor de gamers onder jullie, want de meubelgigant IKEA lanceert immers een heuse gamingcollectie! Samen met Republic of Gamers lanceerde IKEA een collectie die speciaal is ontworpen voor gamers en bestaat uit meer dan 30 designvolle, ergonomische en betaalbare meubels en accessoires. Al deze items dragen bij aan een optimale game-ervaring! Zo heb je verstelbare bureaus, flexibele en ergonomische stoelen, speciale muizen, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

“Gamen is een manier om te verbinden met mensen van over de hele wereld. Voor velen is het een belangrijk onderdeel van het leven thuis en met een toenemend aantal gamers is het voor ons een logische stap om het assortiment op deze manier uit te breiden”, klinkt het bij IKEA.

De ganse collectie is vanaf oktober in de winkels en webshop van IKEA!

Ontdek meer