'American Horror Stories' nu te streamen via Disney+

Dieter Blarinckx-05 september 2022 om 08:18

Goed nieuws voor de fans van de horrorserie 'American Horror Stories', de spin-off van het immens populaire 'American Horror Story'. Disney+ heeft namelijk laten weten dat het nieuwe seizoen nu ook bij ons te streamen is!

In de Verenigde Staten is het nieuwe seizoen te streamen via Hulu. Maar aangezien we deze niet hebben in Vlaanderen - en de rest van 'American Horror Story' bij ons ook op Disney+ staat - was het gewoon even afwachten.

Nu heeft het Belgische team achter Disney+ aangekondigd dat het nieuwe seizoen vanaf nu te streamen is via de populaire streamingdienst.

'American Horror Stories' is een spin-off van Ryan Murphy en Brad Falchuks bekroonde serie 'American Horror Story'. De wekelijkse serie zal elke aflevering een nieuw horrorverhaal vertellen.

'Werewolf by Night' is nu te streamen!

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 15:37

Het Halloweenseizoen is al volop bezig en vanaf nu kan je via Disney+ ook lekker griezelen met de duistere kant van het Marvel Cinematic Universe. De special ‘Werewolf by Night’ staat immers nu online!

Op een donkere en sombere nacht duikt een geheime kliek van monsterjagers op uit de schaduw en verzamelt zich na de dood van hun leider bij de onheilspellende Bloodstone Temple. In een vreemde en macabere herdenking van de leider, worden de aanwezigen in een mysterieuze en dodelijke wedstrijd om een krachtig relikwie gedwongen. Een jacht die hen uiteindelijk oog in oog zal brengen met een gevaarlijk monster.

Check hieronder de trailer en stream de special nu via Disney+.

Netflix deelt onbekende scène uit 'Squid Game'

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:19

Terwijl de voorbereidingen voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’ in volle gang zijn heeft Netflix haar kijkers verrast met een nieuw beeld. Het gaat om een niet eerder vertoonde scène uit het eerste seizoen.

In het door Netflix gedeelde filmpje komt eerst Hwang Dong-hyuk aan het woord, de regisseur van ‘Squid Game’. “Ik wil alle fans bedanken voor hun liefde voor ‘Squid Game’. Er komt een tweede seizoen aan, vol met nieuwe verhalen”, zegt hij. “Tot die tijd heb ik een cadeautje voor de wachtende fans.”

Niet veel later komt er een scène met twee vissen in beeld. Wat Netflix hier precies mee wil zeggen, snapt niemand. Fans reageren dan ook teleurgesteld op het filmpje. “Was dit het?”, vraagt iemand zich af. En een ander: “Ik snap waarom ik deze scène nooit gezien heb. Wat een deceptie.”

Ontdek meer