Cosmetische ingreep van 'Geordie Shore'-ster gaat gruwelijk mis

Karen Luiken-04 september 2022 om 11:17

Een cosmetische ingreep van Chloe Ferry is gruwelijk misgegaan. De ‘Geordie Shore’-ster boekte een behandeling omdat ze een zogenoemde fox eye wilde creëren, maar dat ging niet helemaal volgens plan. Sterker nog: ze gaat al maanden door een hel.

Chloe onderging de ingreep in januari. Ze wilde een fox eye lift waar geen operatie voor nodig was, maar waar haar wenkbrauwen wel mee zouden worden opgetild. Ze betaalde er 800 pond voor.

Achteraf gezien had ze gewild dat ze het geld in haar zak had gehouden. De ingreep ging namelijk gruwelijk mis en zorgde al snel voor complicaties. Chloe kreeg last van ondraaglijke migraine en koorts. De klachten werden zelfs zo erg, dat ze naar het ziekenhuis moest. Eenmaal daar kreeg ze te horen dat ze met een infectie kampte.

“Het is waarschijnlijk een van de grootste fouten die ik ooit heb gemaakt”, zegt ze in een interview met The Sun. “Ik heb er echt spijt van. Ik heb zeven traumatische maanden achter de rug en het had voorkomen kunnen worden. Ik ga door een hel sinds ik het heb laten doen.”

De ingreep heeft volgens Chloe flinke littekens achter gelaten. “Ik heb altijd een goede huid gehad, ik had nooit puistjes. En nu heb ik een deuk in mijn gezicht. Het is blijvend. Het heeft mijn leven verpest en me ontzettend onzeker gemaakt. Ik kan het huis niet meer uit zonder make-up.”

1
2

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer