Cosmetische ingreep van 'Geordie Shore'-ster gaat gruwelijk mis

Karen Luiken-04 september 2022 om 11:17

Een cosmetische ingreep van Chloe Ferry is gruwelijk misgegaan. De ‘Geordie Shore’-ster boekte een behandeling omdat ze een zogenoemde fox eye wilde creëren, maar dat ging niet helemaal volgens plan. Sterker nog: ze gaat al maanden door een hel.

Chloe onderging de ingreep in januari. Ze wilde een fox eye lift waar geen operatie voor nodig was, maar waar haar wenkbrauwen wel mee zouden worden opgetild. Ze betaalde er 800 pond voor.

Achteraf gezien had ze gewild dat ze het geld in haar zak had gehouden. De ingreep ging namelijk gruwelijk mis en zorgde al snel voor complicaties. Chloe kreeg last van ondraaglijke migraine en koorts. De klachten werden zelfs zo erg, dat ze naar het ziekenhuis moest. Eenmaal daar kreeg ze te horen dat ze met een infectie kampte.

“Het is waarschijnlijk een van de grootste fouten die ik ooit heb gemaakt”, zegt ze in een interview met The Sun. “Ik heb er echt spijt van. Ik heb zeven traumatische maanden achter de rug en het had voorkomen kunnen worden. Ik ga door een hel sinds ik het heb laten doen.”

De ingreep heeft volgens Chloe flinke littekens achter gelaten. “Ik heb altijd een goede huid gehad, ik had nooit puistjes. En nu heb ik een deuk in mijn gezicht. Het is blijvend. Het heeft mijn leven verpest en me ontzettend onzeker gemaakt. Ik kan het huis niet meer uit zonder make-up.”

1
2

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Viktor & Kobe stoppen als dj-duo, gaan solo verder

Karen Luiken-07 december 2023 om 06:46

Viktor Verhulst staat er vanaf nu alleen voor. Jarenlang stond hij samen met Kobe Ilsen achter de draaitafels, maar aan dat tijdperk komt nu een einde. Beide heren gaan solo verder.

Kobe was de eerste die aankondigde alleen verder te gaan. “Bruur gaat solo!! Alle succes, lieve vriend!!! En merci voor de compagnie”, schrijft de dj over Viktor op Instagram.

In een gesprek met HLN bevestigt Viktor de break en zegt hij dat ook hij solo verder zal gaan. “Heel spijtig, maar ik aanvaard zijn keuze”, aldus Viktor. “Ik begrijp dat Kobe wat gas wil terugnemen. Het zijn vijf superintense jaren geweest ook, we hebben keihard gewerkt aan ons project. Bij mij is het ook druk om mijn tv-werk te combineren met de muziek, en de opleiding tot helikopterpiloot die ik nu ook nog volg. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik gewoon solo. En dat ga ik met heel veel enthousiasme doen.”

Vanaf januari draait Viktor niet langer onder de naam Viktor & Kobe, maar gewoon als Viktor.

Ontdek meer