De LEGO Hogwarts Express is nu verkrijgbaar!

Dieter Blarinckx-04 september 2022 om 08:27

Potterheads, opgelet! Vorige maand maakte LEGO bekend dat ze een nieuwe set zouden droppen van de iconische Hogwarts Express, en die is vanaf nu verkrijgbaar!

Haal de magie van 'Harry Potter' in huis met een complete nieuwe replica op een schaal van 1:32 van de Hogwarts Express die je zelf kunt bouwen. Naast de trein en het perron krijg je er ook nog leuke minifigures bij!

De set heeft 20 minifiguren van Harry Potter en zijn metgezellen op Zweinstein, zoals Ron Wemel, Hermelien Griffel, Remus Lupos, Ginny Wemel, Draco Malfidus en vele andere – waaronder zelfs een Dementor!

Voor de ganse set betaal je nu zo'n 499 euro. Je kan 'm vinden via de webshop van LEGO of in je lokale speelgoedwinkel.

Neefje Michael Jackson speelt zanger in nieuwe filmbiografie

Karen Luiken-02 februari 2023 om 05:53- Foto:

Reuters

De hoofdrol van de filmbiografie over Michael Jackson wordt gespeeld door de 26-jarige Jaafar, het neefje van de zanger. Dat heeft studio Lionsgate bekendgemaakt.

De film, getiteld ‘Michael’, wordt gemaakt met de medewerking van de familie van de in 2009 overleden Michael Jackson. Het verhaal zal alle aspecten van het leven van de zanger belichten. “Het biedt het publiek een diepgaand beeld van de man en onze broer die de King of Pop werd”, aldus de familie in een verklaring.

De productie van de film gaat dit jaar van start. Met Jafaar dus. “Het was duidelijk dat hij de enige is die deze rol kon spelen”, zegt regisseur Graham King. “Ik ben heel blij dat hij in de huid van zijn oom kruipt en kan niet wachten tot de wereld hem op het grote scherm ziet als Michael Jackson.”

'Black Panther: Wakanda Forever' staat nu op Disney+

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:32

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en tweede 'Black Panther'-film staat al sinds 1 februari op Disney+.

In Marvel Studios' "Black Panther: Wakanda Forever", vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Stream 'm nu via Disney+!

Ontdek meer