Candice reageert op breuk met Marijn

Dieter Blarinckx-04 september 2022 om 08:04

Een van de meest geliefde koppels uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een punt gezet achter hun huwelijk. Candice en Marijn gaan scheiden. En nu reageert Candice voor het eerst op die breuk.

Het koppel deed in 2020 mee aan ‘Blind Getrouwd’, maar nu zetten ze na twee jaar een punt achter hun avontuur samen. Op Instagram plaatste Candice nu even een reactie:

“Ik neem dit speciaal voor jullie op. Ik wil jullie superhard bedanken voor de keilieve berichten die jullie mij allemaal hebben gestuurd en voor de lieve reacties. Wij gaan even door een heel moeilijk moment, en dan is het heel tof om van jullie zo’n lieve reacties te krijgen. Ik heb nog niet iedereen kunnen beantwoorden, maar ik doe mijn best om dat zo snel mogelijk te doen. Want het doet mij heel veel deugd om te zien dat jullie allemaal sturen. Dank u, dank u, dank u.”

Eerder deze week kondigde het koppel samen aan dat ze een punt zouden zetten achter hun huwelijk van twee jaar:

“We hebben ervoor gekozen om vanaf nu als vrienden verder te gaan. We hebben heel veel mooie momenten samen beleefd. Tijdens onze deelname aan ‘Blind getrouwd’ hadden we direct een vriendschappelijke en ook verliefde klik, waardoor we een ongelooflijk unieke ervaring hebben meegemaakt. Er zijn dan ook meerdere momenten die we nooit zullen vergeten.”

“We hadden moeilijkere momenten en botsten op het feit dat we andere toekomstplannen voor ogen hadden. Toch willen we jullie meegeven dat we hier niet licht over zijn gegaan. We hebben hard aan onze uitdagingen als koppel gewerkt en verschillende dingen geprobeerd om onze relatie te versterken. Toch moeten we toegeven dat wij bleven twijfelen als koppel. Na twee jaar hadden wij het gevoel dat we een definitieve keuze moesten maken, wat we ook gedaan hebben. Marijn en ik gaan nu elk onze eigen weg uit, als vrienden. We willen ons richten op de toekomst en niet achteruit kijken.”

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer