Weerman Frank Deboosere stopt ermee

Dieter Blarinckx-04 september 2022 om 07:39

Een groot icoon uit de Vlaamse showbizz stopt ermee. Weerman Frank Deboosere gaat volgend jaar op pensioen!

Vanaf 1 september 2023 zal Vlaanderen het zonder de populaire weerman Frank Deboosere moeten stellen, want vanaf die dag gaat de 64-jarige op pensioen. Dat kondigde hij zopas zélf aan tijdens een interview met Radio 2.

"Ja, ik ben 64. Zo zijn de regels blijkbaar. Dit is de afscheidstournee, maar het gaat nog heel lang duren", zei hij tijdens het interview.

Frank is al meer dan 35 jaar actief als weerman van de openbare omroep. VRT heeft voorlopig nog niet laten weten wie hem net zal vervangen.

Geniet van je pensioen Frank!

Sylvester Stallone lanceert eigen realityreeks

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:34

Goed nieuws voor de fans van Sylvester Stallone! Wie dacht het allemaal gezien te hebben van de 76-jarige legendarische acteur, kan binnenkort maar beter voor het scherm gaan zitten. De levende legende en zijn familie openen hun huis en leven voor de camera's van MTV Entertainment Studios.

In 'The Family Stallone' kan je acht afleveringen lang de avonturen van Sylvester, zijn vrouw Jennifer en dochters Sophia, Sistine en Scarlet volgen.

"Deze nieuwe serie met Stallone's drie dochters, vrouw en hijzelf biedt een zitplaats aan de tafel van één van Hollywoods meest beroemde families", staat te lezen in het persbericht. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar deze lente zou de serie te zien moeten zijn.

Vanessa Hudgens is verloofd

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:00

Na een relatie van drie jaar, stappen actrice Vanessa Hudgens (34) en honkballer Cole Tucker (26) binnenkort in het huwelijksbootje. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.

Het koppel heeft elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. “Het was heel random, maar hij is gewoon perfect voor mij”, vertelde de Amerikaanse actrice daarover.

Sinds 2020 is het duo onafscheidelijk, ze delen regelmatig liefdevolle foto's met elkaar op sociale media. Volgens 'TMZ' heeft Cole in november 2022 een huwelijksaanzoek gedaan, tijdens de romantische reis van het paar naar Parijs.

Hudgens was eerder vier jaar samen met Zac Efron, die ze leerde kennen tijdens de opnames van de populaire 'High School Musical' films. Een jaar later kreeg ze een relatie met 'Elvis'-ster Austin Butler, die duurde maar liefst negen jaar.

Ontdek meer