Weerman Frank Deboosere stopt ermee

Dieter Blarinckx-04 september 2022 om 07:39

Een groot icoon uit de Vlaamse showbizz stopt ermee. Weerman Frank Deboosere gaat volgend jaar op pensioen!

Vanaf 1 september 2023 zal Vlaanderen het zonder de populaire weerman Frank Deboosere moeten stellen, want vanaf die dag gaat de 64-jarige op pensioen. Dat kondigde hij zopas zélf aan tijdens een interview met Radio 2.

"Ja, ik ben 64. Zo zijn de regels blijkbaar. Dit is de afscheidstournee, maar het gaat nog heel lang duren", zei hij tijdens het interview.

Frank is al meer dan 35 jaar actief als weerman van de openbare omroep. VRT heeft voorlopig nog niet laten weten wie hem net zal vervangen.

Geniet van je pensioen Frank!

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer