Deze bizarre datingshow staat nu op Netflix

Karen Luiken-03 september 2022 om 09:46

Trouwen met iemand die je nog nooit hebt ontmoet, daten zonder met iemand te mogen zoenen of the one proberen te vinden. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een datingshow van gemaakt. Netflix doet er nu nog een schepje bovenop en laat broers en zussen met elkaar daten in ‘Dated & Related’.

Om maar meteen een groot misverstand uit de wereld te helpen: in ‘Dated & Related’ is het niet de bedoeling dat de broers en zussen met elkaar gaan daten. Nee, ze worden samen in een villa met andere vrijgezellen gezet en gaan zo samen, maar toch apart van elkaar, op zoek naar de liefde. Ze helpen elkaar bij het vinden van een soulmate en winnen zelfs - als het even meezit - de hoofdprijs van 100.000 dollar.

Het eerste seizoen van ‘Dated & Related’ is gisteren op Netflix verschenen. Tien afleveringen aan kijkplezier: dat is wat je te wachten staat als je nu naar de streamingsdienst surft. Enjoy!

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Disney+ onthult nieuwe beelden van derde seizoen 'The Mandalorian'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 07:54

Met nog een maand te gaan voor het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ gelanceerd wordt, heeft Disney+ een gloednieuwe poster en featurette onthuld. Het vervolg van de live-actionserie is vanaf 1 maart te zien.

In het derde seizoen gaan de reizen van de Mandalorian door het ‘Star Wars’-sterrenstelsel verder. Terwijl Din Djarin zich heeft herenigd met Grogu, worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow en Giancarlo Esposito.

Ontdek meer