Zeeman lanceert fancollectie met iconische stukken

Karen Luiken-03 september 2022 om 08:10

Twaalf en een half jaar. Dat is hoe lang Zeeman al fancollecties uitbrengt. Er wordt een jubileum gevierd en daarvoor moet natuurlijk uitgepakt worden. Hoe? Met een nieuwe fancollectie die in het teken staat van de meest iconische stukken uit de geschiedenis!

Het begon in 2009 allemaal met de gele boxer. Terwijl dure merken allerlei kledingstukken op de markt brachten waar je je scheel voor betaalde, liet Zeeman weten dat goede kleding helemaal niet duur hoeft te zijn. De onderbroek werd een hype en is inmiddels een echte klassieker.

Andere items die het in de afgelopen jaren goed hebben gedaan, zijn de badslippers, het joggingpak, de onesie en de hoodie. Je vindt ze nu allemaal opnieuw terug in de fancollectie, uiteraard stuk voor stuk voorzien van de opvallende geel met blauwe kleuren of het Zeeman-logo. Zelfs cultheld Koos matroos is speciaal voor dit feestje teruggekeerd.

De collectie is verkrijgbaar via de site van Zeeman. Het goedkoopste item scoor je al voor nog geen twee euro.

Hebben: comfy hoodies van Odette Lunettes

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 08:25

Odette Lunettes, het bekende Antwerpse brillenmerk van Eline De Munck, heeft zopas ook enkele leuke en comfy hoodies aan het assortiment toegevoegd. En die zijn nu in solden! Ideaal voor mensen die zich graag nestelen in een warme en gezellige hoodie!

"Heb je het koud? Deze unisex - one size hoodie met pluizige binnenkant houdt je warm tijdens de koude dagen. Als je deze hoodie draagt, help je ons door een belangrijke boodschap te verspreiden. We willen dat mensen hun ogen openen en aandacht besteden aan de uitdagingen in onze moderne samenleving. Een van deze uitdagingen is duurzaamheid. Onze hoodies van hoge kwaliteit gaan lang mee en laten je er altijd modieus uitzien. Omdat Odette Lunettes de lokale economie wil steunen, worden de hoodies met de grootste zorg ontworpen en gemaakt in Europa", klinkt het in de officiële beschrijving.

De hoodies zijn nu te koop in de online webshop van Odette Lunettes. Ze zijn beschikbaar in de kleuren zwart, donkergrijs, kaki en beige.

En het zijn solden! Voor één exemplaar betaal je nu 63,20 EUR in plaats van 79 EUR!

Check ze hieronder:

Hebben: Colruyt dropt nieuwe truien

Dieter Blarinckx-01 januari 2023 om 14:05

De Belgische supermarkteten Colruyt begint het jaar 2023 met een leuke actie. Ze geven namelijk nieuwe en felbegeerde truien weg! Hoe? Met een heuse wedstrijd via sociale media!

"Bedankt voor jullie enthousiaste reacties op de coltruy! Om jullie warm te houden, schenken we nu alvast 30 limited edition coltruyen weg samen met onze bedenker Kristof Hoefkens! Vertel waarom jij de grootste Colruyt-fan bent die zo’n exemplaar gewoon moét hebben en de 30 origineelste antwoorden winnen een limited edition trui!", klinkt het bij hun post op sociale media.

Deelnemen kan tot en met 6 januari (deze vrijdag).

Check de wedstrijd hieronder:

Ontdek meer