Zeeman lanceert fancollectie met iconische stukken

Karen Luiken-03 september 2022 om 08:10

Twaalf en een half jaar. Dat is hoe lang Zeeman al fancollecties uitbrengt. Er wordt een jubileum gevierd en daarvoor moet natuurlijk uitgepakt worden. Hoe? Met een nieuwe fancollectie die in het teken staat van de meest iconische stukken uit de geschiedenis!

Het begon in 2009 allemaal met de gele boxer. Terwijl dure merken allerlei kledingstukken op de markt brachten waar je je scheel voor betaalde, liet Zeeman weten dat goede kleding helemaal niet duur hoeft te zijn. De onderbroek werd een hype en is inmiddels een echte klassieker.

Andere items die het in de afgelopen jaren goed hebben gedaan, zijn de badslippers, het joggingpak, de onesie en de hoodie. Je vindt ze nu allemaal opnieuw terug in de fancollectie, uiteraard stuk voor stuk voorzien van de opvallende geel met blauwe kleuren of het Zeeman-logo. Zelfs cultheld Koos matroos is speciaal voor dit feestje teruggekeerd.

De collectie is verkrijgbaar via de site van Zeeman. Het goedkoopste item scoor je al voor nog geen twee euro.

Levi's lanceert horrorcollectie voor Halloween

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 15:26

Levi’s gaat speciaal voor Halloween een aantal klassieke horrorfilms van Universal Pictures combineren met kleding. Met als resultaat een gloednieuwe collectie met angstaanjagende monsters.

Levi’s werkt voor de lijn samen met Universal Monsters, de collectie originele horrorfilms van Universal Pictures. Denk daarbij aan voorbeelden als ‘Frankenstein’, ‘The Bride of Frankenstein’ en ‘The Mummy’.

De collectie bestaat uit verschillende shirts, sweatshirts, tops en accessoires. Allemaal combineren ze de klassieke Levi’s-Silhouetten met beelden en teksten van de originele posters van de iconische horrorfilms. In elk stuk worden zwart en wit afgewisseld met de neonkleuren geel en groen.

De Universal Monsters x Levi’s-Collectie is gisteren gelanceerd en verkrijgbaar bij een beperkt aantal Levi’s-Winkels, via de webshop van Levi’s en via de app van het merk.

Zien: KJ Apa is nieuwe onderbroekenmodel van Lacoste

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:10

De Nieuw-Zeelandse acteur KJ Apa, die je vooral kent als Archie uit 'Riverdale', is het nieuwe onderbroekenmodel van modehuis Lacoste. Het bekende modehuis dropte al enkele beelden online en die zijn alvast om je vingers bij af te likken!

De 25-jarige acteur en zanger pronkte ook op zijn eigen instagram met de nieuwe Lacoste-campagne. Naast een gewoon statisch beeld circuleert er nu ook een video waarin Apa in verschillende onderbroeken van het merk over trappen loopt.

Fans zijn natuurlijk door het dolle heen bij het zien van de sexy beelden...

Check ze hieronder:

Ontdek meer