Streamz lanceert nieuwe jongerenserie '2DEZIT'

Karen Luiken-02 september 2022 om 14:31

Streamz komt eind deze maand met een gloednieuwe jongerenserie. ‘2DEZIT’, een creatie van de makers van ‘wtFOCK’, komt op 29 september naar je digitale scherm.

‘2DEZIT’ gaat over Lotte en Lucas, een jong koppel dat aan het studentenleven begint en in een studentenkot terechtkomt. Het begint leuk, maar Lotte verdwijnt samen met haar nieuwe huisgenoten al snel in het wilde studentenleven en dat zorgt voor wrijving tussen haar en Lucas. De twee krijgen andere opvattingen over de wereld, over vrijheid en zelfstandigheid. Onderwerpen als lust, feesten, drank, drugs en vriendschap komen voorbij.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ninalotte Roose van ‘Bittersweet Sixteen’ en Nathan Bouts van ‘FOMO’. De trailer check je hier:

'Werewolf by Night' is nu te streamen!

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 15:37

Het Halloweenseizoen is al volop bezig en vanaf nu kan je via Disney+ ook lekker griezelen met de duistere kant van het Marvel Cinematic Universe. De special ‘Werewolf by Night’ staat immers nu online!

Op een donkere en sombere nacht duikt een geheime kliek van monsterjagers op uit de schaduw en verzamelt zich na de dood van hun leider bij de onheilspellende Bloodstone Temple. In een vreemde en macabere herdenking van de leider, worden de aanwezigen in een mysterieuze en dodelijke wedstrijd om een krachtig relikwie gedwongen. Een jacht die hen uiteindelijk oog in oog zal brengen met een gevaarlijk monster.

Check hieronder de trailer en stream de special nu via Disney+.

Netflix deelt onbekende scène uit 'Squid Game'

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:19

Terwijl de voorbereidingen voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’ in volle gang zijn heeft Netflix haar kijkers verrast met een nieuw beeld. Het gaat om een niet eerder vertoonde scène uit het eerste seizoen.

In het door Netflix gedeelde filmpje komt eerst Hwang Dong-hyuk aan het woord, de regisseur van ‘Squid Game’. “Ik wil alle fans bedanken voor hun liefde voor ‘Squid Game’. Er komt een tweede seizoen aan, vol met nieuwe verhalen”, zegt hij. “Tot die tijd heb ik een cadeautje voor de wachtende fans.”

Niet veel later komt er een scène met twee vissen in beeld. Wat Netflix hier precies mee wil zeggen, snapt niemand. Fans reageren dan ook teleurgesteld op het filmpje. “Was dit het?”, vraagt iemand zich af. En een ander: “Ik snap waarom ik deze scène nooit gezien heb. Wat een deceptie.”

Ontdek meer