Lili Reinhart kijkt uit naar einde 'Riverdale'

Karen Luiken-02 september 2022 om 06:06

In tegenstelling tot wat veel fans van ‘Riverdale’ waarschijnlijk zullen denken, kijkt Lili Reinhart uit naar het einde van de serie. De actrice, die Betty Cooper speelt in de Netflix-hit, heeft zin op zich op andere projecten te gaan richten. Dat vertelt ze in een gesprek met Grazia.

Eerder deze zomer is bekend geworden dat ‘Riverdale’ nog één laatste seizoen krijgt. Er staan er nu zes op Netflix en het zevende is op komst, maar daarna is het voorgoed voorbij. Lili Reinhart heeft daar niet zo’n problemen mee. Integendeel: “Ik heb er vooral zin in, omdat ik al met een paar leuke dingen voor ná ‘Riverdale’ bezig ben.”

De actrice heeft het gevoel dat ze haar vleugels eindelijk kan gaan spreiden. “Iemand anders kan zijn dan Betty Cooper, iemand die niet altijd in één adem wordt genoemd met ‘Riverdale’. Dat is spannend in positieve zin”, zegt ze. “Ik ben klaar om Betty achter te laten en heb inmiddels het vertrouwen dat, als ik al die jaren geleden deze rol niet had gekregen, er wel iets anders op mijn pad was gekomen.”

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Ontdek meer