Lili Reinhart kijkt uit naar einde 'Riverdale'

Karen Luiken-02 september 2022 om 06:06

In tegenstelling tot wat veel fans van ‘Riverdale’ waarschijnlijk zullen denken, kijkt Lili Reinhart uit naar het einde van de serie. De actrice, die Betty Cooper speelt in de Netflix-hit, heeft zin op zich op andere projecten te gaan richten. Dat vertelt ze in een gesprek met Grazia.

Eerder deze zomer is bekend geworden dat ‘Riverdale’ nog één laatste seizoen krijgt. Er staan er nu zes op Netflix en het zevende is op komst, maar daarna is het voorgoed voorbij. Lili Reinhart heeft daar niet zo’n problemen mee. Integendeel: “Ik heb er vooral zin in, omdat ik al met een paar leuke dingen voor ná ‘Riverdale’ bezig ben.”

De actrice heeft het gevoel dat ze haar vleugels eindelijk kan gaan spreiden. “Iemand anders kan zijn dan Betty Cooper, iemand die niet altijd in één adem wordt genoemd met ‘Riverdale’. Dat is spannend in positieve zin”, zegt ze. “Ik ben klaar om Betty achter te laten en heb inmiddels het vertrouwen dat, als ik al die jaren geleden deze rol niet had gekregen, er wel iets anders op mijn pad was gekomen.”

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want ahar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer