'Game of Thrones'-acteur getrouwd

Karen Luiken-02 september 2022 om 05:52

Jack Gleeson is getrouwd met zijn vriendin Roisin O’Mahony. De 30-jarige acteur, vooral bekend door zijn rol als Joffrey Baratheon in Game of Thrones’-ster, gaf het jawoord tijdens een ceremonie in Ierland.

Volgens pater Patsy Lynch, die het nieuws op Twitter deelt, was het een intieme en eenvoudige ceremonie. Een kleine menigte aan dierbaren was aanwezig.

“Erg eenvoudige en waardige huwelijksceremonie voor filmberoemdheid Jason Gleeson en Roisin”, schrijft de pater bij een aantal foto’s. “Het was een geweldig feest. Iedereen was zo ontspannen. Ik zal veel herinneringen aan deze speciale dag koesteren.”

Jack was van 2011 tot 2014 te zien in ‘Game of Thrones’. Vier seizoenen lang speelde hij de rol van Joffrey Baratheon. Inmiddels heeft het talent zijn acteercarrière op een wat lager pitje gezet.

Charli en Dixie D'Amelio haatten elkaar

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:26

Charli en Dixie D’Amelio zijn zusjes, maar ook hele goede vriendinnen. Al is dat laatste niet altijd het geval geweest. In een aflevering van ‘The Drew Barrymore Show’ vertellen de twee dat ze elkaar als kinderen hebben gehaat.

Vooral op de lage school was de band allesbehalve hecht. Dixie zegt dat ze niet door een deur konden totdat ze samen naar de middelbare school gingen. “Toen werden we ineens beste vrienden. We gingen elk weekend samen naar een feest”, aldus de oudste zus. “Het gebeurde uit het niets. Voorheen konden we elkaar wekenlang niet spreken, maar nu kan ik me niet eens herinneren wanneer we voor het laatst ruzie hebben gehad.”

Inmiddels kunnen Dixie en Charli niet meer zonder elkaar. De zusjes zitten samen in een realityshow, helpen elkaar met hun influencercarrière en zijn huisgenootjes. “We wonen nu met z’n tweetjes. Dat is heel leuk”, zegt Charli.

Pakkend: Ellen neemt afscheid van Marcel op instagram

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:40

Eerder deze week maakte Gert Verhulst tijdens zijn talkshow 'De Tafel van Vier' bekend dat hond Marcel overleden was. En nu heeft ook Ellen via instagram het nieuws bekendgemaakt.

Gert plaatste meteen tijdens de aflevering een bericht op sociale media, terwijl Ellen nog een dagje wachtte. Volgens Gert was ze er het hart van in en had ze het zéér moeilijk. In de verschillende seizoenen van 'De Verhulstjes' was altijd immers te zien hoe liefdevol Ellen zich steeds ontfermde over de sukkelende Marcel.

Op haar instagram heeft ze nu nog een recente foto gedeeld met de boodschap "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend! 💔🐾 RIP Marcel Verhulst 💫".

We wensen de Verhulstjes veel sterkte toe!

Ontdek meer