MNM gaat opnieuw op zoek naar de strafste school

Karen Luiken-01 september 2022 om 15:22

Jongerenzender MNM gaat voor de twaalfde keer op rij op zoek naar de straftse school van Vlaanderen en Brussel. Vijf finalisten zullen uiteindelijk kans maken, één in elke provincie.

Sander en Laura gaan op pad om de strafste school te kiezen. Dat doen ze samen met ‘#LikeMe’-acteur Francisco Schuster en TAGMAG-insider Jaël Ost, die dit jaar als jurylid zijn uitgekozen. “Ik vind het mega spannend om jury te zijn omdat ik natuurlijk zelf ook de bachelor secundair onderwijs heb gehaald! Misschien ben ik daardoor zelfs een beetje strenger. Nee nee, heb er oprecht zoveel zin in! Zo benieuwd hoe hard die scholen gaan uitpakken met alles!”, zegt​ Jaël Ost.

Er wordt gezocht naar vijf finalisten, een in elke provincie. Uit die vijf wordt uiteindelijk één school gekozen die de titel ‘Strafste School van 2022’ mag dragen. Welke dat gaat zijn, wordt op vrijdag 28 oktober bekendgemaakt tijdens de finale.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Kim Van Oncen nu ook te horen op de radio

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 13:56- Foto:

VRT

De Vlaamse actrice Kim Van Oncen - vooral bekend van 'Dertigers' en 'De Verraders' - kan iets nieuws toevoegen aan haar CV: radiopresentatrice. Deze week presenteerde ze immers haar eerste radioprogramma op Radio 2.

Samen met Peter Van de Veire presenteert Kim Van Oncen iedere werkdag de ochtendshow 'Goeiemorgen Morgen' op Radio 2. En afgelopen maandag was haar vuurdoop.

Aan Het Laatste Nieuws vertelde ze eerder deze week dat ze 's avonds al gaat slapen tegen half 9, om dan de volle 7 uurtjes te kunnen genieten van wat rust en slaap. Maar die eerste show op maandag was een groot succes, al waren de nodige zenuwen natuurlijk aanwezig:

"Peter heeft gezweet, ik heb gezweet, iedereen vond het spannend. Technisch is zo’n show echt wel een huzarenstukje. Af en toe liep het daardoor mis, maar dat zijn dingen die wij zelf niet altijd in de hand hebben. Daarom kan ik dat best van mij afzetten. Het is heel nieuw, dus als het eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven.”

"Een radioshow moet zich wat zetten, en als alles loopt, valt de spanning weg. Nu merk ik dat het elke dag leuker wordt. Peter zei me: ‘Een tip dat ik zelf ooit kreeg was: ‘Als wij ons amuseren, dan amuseren de luisteraars zich thuis ook.’ En dat voel ik meer en meer.”

'Goeiemorgen Morgen' is iedere werkdag te horen in de ochtend op Radio 2!

Ontdek meer