Halloween Festival keert terug in Disneyland Parijs

Karen Luiken-01 september 2022 om 15:08

Over een paar weken barst Halloween weer los, hét feest voor griezelliefhebbers. Overal ter wereld worden er angstaanjagende activiteiten en feesten georganiseerd, en Disneyland Parijs doet daar vrolijk aan mee. Het Halloween Festival keert terug in het pretpark.

Tijdens het Disney Halloween Festival, dat op 29 en 31 oktober plaatsvindt, vinden bezoekers overal in het park bekende Halloween-decors. Denk aan lachende pompoenen, slingers met lichtjes, lantaarns, vriendelijke spoken en vrolijke skeletten. Zelfs de Disney Hotels krijgen een ander sausje.

Attracties blijven tijdens het evenement open tot 2 uur ’s nachts. Er komt een exclusieve parade, Disney-schurken maken hun entree en bezoekers kunnen gloednieuwe shows bezoeken. Om de horrornachten helemaal compleet te maken, zullen mysterieuze geesten het Amerikaanse stadje Main Street overnemen.

Kom jij mee feesten op oktoberfest in ZUCO Roosdaal?

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 06:52

Het is oktober en dat betekent dat zomerfestivals plaats hebben gemaakt voor oktoberfesten. Zin in een feestje met heel veel bier? Kom op vrijdag 21 oktober dan samen met TAGMAG naar ZUCO in Roosdaal.

Het oktoberfest bevat alles wat je van een oktoberfest verwacht. Braadworsten, lederhosen, heel veel bier en natuurlijk goede muziek. Dat laatste segment wordt verzorgd door de dj’s Michael Amani, Magik, Broke Age, Voltrack en Aquaholic. Verder zullen ook TAGMAG-gezichten Jaël Ost en Clementine Caron aanwezig zijn om alle bezoekers de voetjes van de vloer te laten dansen.

Wil jij dit niet missen? Trek dan je mooiste oktoberoutfit uit de kast en koop een kaartje via deze link. We zien je de 21ste om 22.00 uur. Tot dan!

Plopsaland De Panne organiseert ‘De Buurtpolitie’ fandagen!

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 19:43- Foto:

Plopsaland De Panne

Na het grote succes van de ‘F.C. De Kampioenen’ fandagen, organiseert Plopsaland De Panne nu ook enkele fandagen rond het populaire VTM-programma ‘De Buurtpolitie’. En die vinden komend weekend plaats!

“Bericht aan alle eenheden: de boeven zijn gevat 💪🚓! Gisteren rukte De Buurtpolitie uit naar Plopsaland om samen met de bezoekers de boevenbende in te rekenen 🚨. De hondenbrigade van de Politie Westkust, het Wit-Gele Kruis, Brandweer Westhoek en Defensie zorgden voor de nodige versterking én spektakel! Ook volgend weekend gaat de boevenjacht verder op 8 en 9 oktober!”, luidt het in de caption bij de video.

De Buurtpolitie kan jouw hulp gebruiken om boeven in rekenen en hun buit terug te vinden in Plopsaland. Durf jij het aan om samen met hen op pad te trekken?

Meer info & tickets kan je hier vinden.

Bekijk hieronder alvast enkele beelden van de vorige editie:

Ontdek meer