Deze pareltjes verschijnen in september op Disney+

Karen Luiken-01 september 2022 om 06:08

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in september zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Maggie - 14 september

Daten is al moeilijk genoeg, maar het is nog moeilijker als je ook nog eens helderziende bent. Maggies gave stelt haar in staat in de toekomst te kijken van haar vrienden, ouders, klanten en willekeurige mensen op straat. Wanneer ze na een ontmoeting met een onbekende een glimp begint op te vangen van haar eigen toekomst, wordt haar romantische leven plots een stuk ingewikkelder. Kun je verliefd worden als je denkt dat je al weet hoe het afloopt? Ze had dit waarschijnlijk moeten zien aankomen.

Best in Dough - 19 september

Het is tijd voor een social media showdown zoals je nog nooit gezien hebt! Drie pizza-influencers stappen de keuken in om te strijden voor de meeste likes en de titel van Best in Dough.

Rookie Corps - 21 september

Wanneer de Korean National Police Academy een groep enthousiaste eerstejaars verwelkomt die ervan dromen om politieagent te worden, wordt hun vreugde na hun kwalificatie voor de academie snel teniet gedaan wanneer ze worden onderworpen aan uitputtende dagelijkse training en streng gehandhaafde regels. Wi Seunghyun (Kang Daniel) is als beste van zijn klas op de academie gekomen en draagt hoge verwachtingen op zijn schouders, terwijl de pittige en vastberaden Ko Eunkang (Chae SooBin) pas in de tweede toelatingsronde is toegelaten. Gedurende de serie raken Wi en Ko steeds meer verwikkeld in een aantal problemen op de academie die hun kansen om af te studeren in gevaar kunnen brengen.

Andor - 21 september

De serie 'Andor' verkent een nieuw perspectief in het Star Wars-sterrenstelsel en focust op Cassian Andor's reis om te ontdekken welk verschil hij kan maken. De serie brengt het verhaal van de beginnende rebellie tegen het Keizerrijk en hoe mensen en planeten erbij betrokken raakten. Het is een tijdperk vol gevaar, bedrog en intriges waarin Cassian het pad zal bewandelen dat voorbestemd is om van hem een rebellenheld te maken.

The Kardashians, seizoen 2 - 22 september

De camera's zijn terug om het steeds veranderende leven van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie vast te leggen. De familie nodigt de kijkers opnieuw uit om hen te vergezellen in hun grootste triomfen en worstelingen. Van vurige romances en levensveranderende mijlpalen tot onvoorstelbare successen. De familieband blijft onverbrekelijk terwijl ze hun openbare en privélevens navigeren met de hele wereld als toeschouwer.

The Old Man - 28 september

'The Old Man' is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van schrijver Thomas Perry en vertelt het verhaal van Dan Chase (Jeff Bridges). Chase is tientallen jaren geleden ondergedoken voor de CIA en leeft sindsdien op een verscholen, afgelegen plek. Wanneer een huurmoordenaar hem probeert uit te schakelen, ontdekt Chase dat hij in het reine moet komen met zijn verleden om zijn toekomst te kunnen waarborgen. De assistent-directeur voor contraspionage van de FBI wordt opgeroepen om Chase te vinden vanwege zijn gecompliceerde verleden met de voortvluchtige.

The Simpsons, seizoen 33 - 28 september

Seizoen 33 van 'The Simpsons' is hier! Het begint allemaal met een gloednieuwe spectaculaire musical in Broadway-stijl, gevolgd door een horrorboomhut met VIJF verschrikkelijke verhalen—en dan volgt er nog een misdaadsaga van een uur lang waarin Flanders wordt opgejaagd door een moordenaar uit de wereld van prestigieuze streamingseries. Maggie voegt zich bij de maffia, Bart redt een geit van satanisten en Homer en Marge zijn naakter en banger dan je ze ooit gezien hebt — 700 afleveringen en er komen er nog steeds meer! Gaststerren zijn Kristen Bell, The Weeknd, John Lithgow, Kerry Washington, Beck Bennett, Brian Cox en vele anderen.

Hocus Pocus 2 - 30 september

Het is 29 jaar geleden dat iemand de Black Flame-kaars aanstak en de 17e-eeuwse zussen deed herrijzen, en ze zijn uit op wraak. Nu is het aan drie middelbare scholieren om voor zonsopgang op All Hallow's Eve te voorkomen dat de razende heksen in Salem een nieuw soort ravage aanrichten.

En verder...

  • Wedding Season - 21 september
  • Mike - 21 september
  • Pinocchio - 21 september
  • Cars on the Road - 21 september
  • Tierra Incognita - 21 september
  • Thor: Love and Thunder - 21 september
  • Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return - 21 september
  • Epic Adventures with Bertie Gregory - 21 september

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer