Horror over 'Winnie the Pooh' heeft een trailer

Karen Luiken-01 september 2022 om 05:53

Winnie de Pooh altijd schattig en vrolijk? Vergeet het maar. In ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, een nieuwe horrorfilm over het tekenfilmkarakter, verandert de gele beer in een bloeddorstig monster. De eerste trailer is nu verschenen.

De film gaat over Winnie en zijn vriend Knorretje, die samen uit zijn op wraak op hun oude vriend Christopher Robin. Hij heeft hen ooit in de steek gelaten en daar zijn ze op z’n zachtst gezegd niet blij mee.

Na jaren van elkaar gescheiden te zijn geweest, keren Winnie en Knorretje zich tegen de mensheid en deinzen ze nergens voor terug om Christopher te vermoorden. Om dat doel te kunnen bereiken, laten ze een spoor van lichamen achter...

Het is nog niet duidelijk wanneer de horror verschijnt. De trailer bekijk je hier:

Enge Netflix-film gaat viraal: "kijk hem niet alleen!"

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 08:18

Nog op zoek naar een angstaanjagende horrortip? Dan is deze Netflix-film misschien wel iets voor jou! Kijkers waarschuwen nu immers dat deze film je echt de stuipen op het lijf jaagt en je ‘m best kijkt met het licht aan én met mensen in de buurt.

Dat Netflix wel wat van horror weet, bewezen ze eerder al met series zoals ‘The Haunting of Hill House’, ‘Bly Manor’, of de films ‘Bird Box’ en ‘Annihilation’, maar nu is er dus een horrorfilm die nóg angstaanjagender is dan ooit!

Het gaat hier om de 2020-horrorfilm ‘Don't Listen’, oorspronkelijk getiteld ‘Voces’ in het Spaans. Na een tragische wending in het nieuwe huis dat hij opknapt, hoort Daniel een spookachtige smeekbede om hulp, waardoor hij op zoek gaat naar een beroemde paranormale expert.

Kijkers trokken massaal naar sociale media om anderen te waarschuwen deze film niet alleen te kijken en je lichten aan te laten! :D

Check de trailer en enkele posts hieronder:

Hebben: Monopoly-variant van 'The Little Mermaid'

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 17:48

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest leuke dingen tegen. Zo ook deze leuke variant van het bordspel Monopoly. Deze variant staat namelijk helemaal in het teken van 'The Little Mermaid'!

Deze editie van het populaire en iconische Monopoly-bordspel neemt je mee naar de wondere onderzeese wereld van Ariel en haar vriendjes, met cool artwork, de geliefde personages en locaties geïnspireerd op de geliefde animatieklassieker.

In dit familiespel verzamelen de spelers, in plaats van het traditionele Monopoly-geld, huurgeld met mosselen, en bouwen ze op de iconische 'The Little Mermaid'-locaties.

Deze leuke variant is nu online verkrijgbaar via Amazon voor zo'n 30 euro. Hier kan je meer info terugvinden.

Ontdek meer