Netflix deelt inkijkje van 'Bridgerton'-set

Karen Luiken-01 september 2022 om 05:46

In aanloop naar het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ worden fans zo af en toe verrast met nieuwtjes of beelden van de aankomende afleveringen. Deze week heeft Netflix een setfoto gedeeld, waarop de twee hoofdrolspelers van dit seizoen te zien zijn: Colin Bridgerton en Penelope Featherington.

Het wordt alweer het derde seizoen van de populaire Netflix-serie. Het eerste draaide om Daphne en Simon, het tweede om Anthony en Kate. Nu is het de beurt aan het jongere Bridgerton-broertje Colin en Penelope.

Op de setfoto die via social media is verspreid, zijn de acteurs Luke Newton, Nicola Coughlan en Phoebe Dynevor te zien. Zij spelen Colin, Penelope en Daphne. “My, my, there certainly is a lot happening here”, staat erbij geschreven.

Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen van ‘Bridgerton’ op Netflix zal verschijnen.

Amazon werkt aan ‘Tomb Raider’-serie

Dieter Blarinckx-29 januari 2023 om 08:53

Het lijkt erop dat de populaire gamefranchise ‘Tomb Raider’ wéér een nieuwe reboot krijgt. Dit keer in de vorm van een serie op Amazon Prime.

In 2001 werd Lara Croft voor het eerst op grote cinemascherm gebracht door Angelina Jolie. In 2018 was het de beurt aan Alicia Vikander, en nu komt er dus een gloednieuwe serie gemaakt door Amazon Prime.

Het is Phoebe Waller-Bridge die verantwoordelijk zal zijn voor het script. Haar ken je misschien nog wel van ‘Killing Eve’ of ‘No Time To Die’.

Over wie deze keer in de huid zal kruipen van Lara Croft, zwijgen Amazon en Waller-Bridge nog in alle talen. Maar als het van enkele fans op Twitter afhangt, is die keuze snel gemaakt. Veel tweets roepen immers op om Emily Blunt te casten als Croft, anderen willen dan weer Alicia Vikander opnieuw een kans geven.

Wanneer de nieuwe serie net te zien zal zijn is nog niet zeker, dus stay tuned voor updates!

Deze 'Big Brother'-bewoner heeft het huis verlaten

Karen Luiken-29 januari 2023 om 07:38

Het ‘Big Brother’-huis kreeg er deze week met Ias en Jacqueline twee nieuwe bewoners bij, maar heeft gisterenavond ook afscheid moeten nemen van een andere deelnemer. Rob, Danny en Ilse waren genomineerd en liepen dus het gevaar naar huis gestuurd te worden. Een nachtmerrie die helaas werkelijkheid werd voor Ilse. Zij kreeg de minste stemmen en moest het huis daarom verlaten. “Mijn hoogsensiviteit heeft het me moeilijk gemaakt”, zegt Ilse bij haar vertrek.

Voor de overige bewoners wordt het de aankomende dagen zeer verwarrend. Big Brother heeft deze week namelijk omgedoopt tot ‘confusion week’. En dat het menens is, bleek al meteen na het afscheid van Ilse. De huismeester kwam met een plottwist door de bewoners nú al opnieuw te laten nomineren. Normaal gesproken gebeurt dat pas wat later in de week. Kijk mee:

Ontdek meer