Mert en Sunita uit 'Love Island' niet meer samen

Karen Luiken-01 september 2022 om 05:41

Tijdens ‘Love Island’ leken de vonken er vanaf te spatten, maar eenmaal thuis blijkt het toch niet te werken tussen Mert en Sunita. Het koppel vertelt in een gesprek met Grazia dat ze als vrienden verdergaan.

Mert en Sunita leerden elkaar in Casa Amor kennen. Sunita liet Marijn vallen en ging verder met Mert. De twee bouwden een hechte band op samen en belandden zelfs in de finale. Terug op Nederlandse bodem hebben ze gekeken of ze hun gevoelens voor elkaar verder konden ontwikkelen, maar dat blijkt niet zo te zijn.

“In de villa gaf ik al aan Sunita aan dat ik in Nederland samen wilde uitzoeken of het wat kon worden”, zegt Mert tegen Grazia. “In het echte leven kunnen dingen heel anders lopen. TijdensLove Island’ ga je erg in elkaar op, ook als je ziet hoe dat bij andere koppels gaat. Je wordt echt in een bepaalde set-up gezet. Daarom zeiden we tegen elkaar: we gaan in Nederland met elkaar daten en dan zien we wel wat ervan komt.”

Sunita vult aan dat ze samen dingen zijn gaan doen, maar dat ze er na verloop van tijd achter kwamen niet bij elkaar te passen. “We hebben het heel leuk gehad, dat wel, maar we kwamen erachter dat het gewoon niet werkte.”

De ‘Love Island’-sterren gaan nu als vrienden verder.

Neefje Michael Jackson speelt zanger in nieuwe filmbiografie

Karen Luiken-02 februari 2023 om 05:53- Foto:

Reuters

De hoofdrol van de filmbiografie over Michael Jackson wordt gespeeld door de 26-jarige Jaafar, het neefje van de zanger. Dat heeft studio Lionsgate bekendgemaakt.

De film, getiteld ‘Michael’, wordt gemaakt met de medewerking van de familie van de in 2009 overleden Michael Jackson. Het verhaal zal alle aspecten van het leven van de zanger belichten. “Het biedt het publiek een diepgaand beeld van de man en onze broer die de King of Pop werd”, aldus de familie in een verklaring.

De productie van de film gaat dit jaar van start. Met Jafaar dus. “Het was duidelijk dat hij de enige is die deze rol kon spelen”, zegt regisseur Graham King. “Ik ben heel blij dat hij in de huid van zijn oom kruipt en kan niet wachten tot de wereld hem op het grote scherm ziet als Michael Jackson.”

Dr. Phil stopt met talkshow

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:45- Foto:

Dr. Phil - CBS

Groot nieuws uit Hollywood, want de Amerikaanse psycholoog Phil McGraw, beter bekend als Dr. Phil, heeft aangekondigd dat hij na 21 jaar zal stoppen met zijn talkshow. Dat maakte de 72-jarige zopas zelf bekend.

In het spraakmakende programma ‘Dr. Phil’ ontving hij bijzondere en veelbesproken gasten die vaak grotere issues met elkaar hadden. Denk aan opstandige tieners, disfunctionele families en aan lager wal geraakte beroemdheden. McGraw adviseerde vooral mensen die problemen hadden, vaak op gebieden als financiën, gewicht, gezinssituaties, verslavingen en huwelijksproblemen.

"Met deze show hebben we duizenden gasten en miljoenen kijkers geholpen met allerlei problemen. Maar er is nog zoveel meer dat ik wil doen”, klinkt het bij Dr. Phil in een verklaring die hij publiek maakte aan de Amerikaanse pers.

De laatste aflevering van de populaire talkshow zal later dit jaar te zien zijn.

Ontdek meer