Red Bull Zeepkistenrace: Steffi Mercie aan het stuur!

Lola Obasuyi Van Acker-31 augustus 2022 om 15:00

Red Bull is na vijf jaar afwezigheid opnieuw op zoek gegaan naar prettig gestoorde creatievelingen die allemaal een wagen bouwen zonder een motor of enige aandrijving behalve de zwaartekracht.

Het is dus de bedoeling om 1: een zo mooi mogelijke zeepkist te maken, 2: een zo goed mogelijke act in elkaar te steken en dan zo snel mogelijk van boven op de berg naar beneden aan het einde van het parcours vol obstakels te geraken.

Op 4 september kan je zelf ook komen supporteren voor Team TAGMAG op het circuit van Spa-Francorchamps. Klik hier voor meer info.

Wat moet een eerstejaars weten?

Simon Smetryns-07 oktober 2022 om 15:22

Wat moet een eerstejaars weten als hij/zij begint aan de universiteit of hogeschool?

We trokken met Aidan De Groeve en Clementine Caron naar Project L in Leuven.

Kom jij mee feesten op Oktoberfest in ZUCO Roosdaal?

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 06:52

Het is oktober en dat betekent dat zomerfestivals plaats hebben gemaakt voor Oktoberfesten. Zin in een feestje met heel veel bier? Kom op vrijdag 21 oktober dan samen met TAGMAG naar ZUCO in Roosdaal.

Het Oktoberfest bevat alles wat je van een Oktoberfest verwacht. Braadworsten, lederhosen, heel veel bier en natuurlijk goede muziek. Dat laatste segment wordt verzorgd door de dj’s Michael Amani, MagiK, Broken Age en Aquaholic. Verder zullen ook TAGMAG-gezichten Jaël Ost en Clementine Caron aanwezig zijn om alle bezoekers de voetjes van de vloer te laten dansen.

Wil jij dit niet missen? Trek dan je mooiste oktoberoutfit uit de kast. Alle info vind je via deze link. We zien je de 21ste om 22.00 uur. Tot dan!

Ontdek meer