Gezocht: skatende figuranten voor serie 'Hacked'

Karen Luiken-31 augustus 2022 om 16:18

Skaten, acteren en tegelijkertijd op de nationale televisie komen? Als dit jouw droom is, kan-ie binnenkort werkelijkheid worden. Er wordt gezocht naar skaters die als figurant willen spelen in het tweede seizoen van ‘Hacked’.

In de jongerenreeks ‘Hacked’ worden Nilou, Malick en Adanne gevolgd. Ze delen alles met elkaar, maar lijken toch meer vertrouwen te hebben in hun smartphone, de drager van al hun persoonlijke informatie, dan in hun vriendschap. Wanneer ze tot de ontdekking komen dat hun telefoons gehackt zijn, lijkt niets meer zeker.

Het eerste seizoen was een groot succes en het is dan ook geen verrassing dat het vervolg inmiddels in de maak is. De opnames zijn in volle gang en voor een bepaalde scène wordt er dus gezocht naar skaters. Ze moeten tussen de vijftien en dertig jaar oud zijn om zich aan te kunnen melden. De draaidagen vinden plaats op maandag 5 en dinsdag 6 september in de buurt van Brussel.

Interesse? Aanmelden kan door een mail te sturen naar figuratiehacked2@gmail.com.

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Langverwachte reeks 'Avatar: The Last Airbender' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 februari 2024 om 13:04

De kalender geeft vandaag de datum van 22 februari aan en dat betekent voor Netflix-abonnees maar één ding: de langverwachte live action-versie van de tekenfilm ‘Avatar: The Last Airbender’ is eindelijk te zien!

De reeks gaat over de jongen Avatar Aang, een jonge Air Nomad, die de vier elementaire krachten Water, Aarde, Vuur en Lucht moet leren beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.

De hoofdrollen worden gespeeld door Gordon Cormier als Aang, Kiawentiio Tarbell als Katara, Ian Ousley als Sokka en Dallas Liu als prins Zuko.

De serie bestaat uit acht afleveringen die elk zestig minuten kijkplezier bevatten.

Ontdek meer