Disney+ deelt nieuw beeld van 'Hocus Pocus 2'

Karen Luiken-31 augustus 2022 om 15:38

Een maand voordat de langverwachte ‘Hocus Pocus 2’ op Disney+ verschijnt, heeft de streamingsdienst een nieuw voorproefje gedeeld. Het gaat om de key art van de film, met Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy op de voorgrond.

In ‘Hocus Pocus 2’ is het inmiddels 29 jaar geleden dat iemand de Black Flame-kaars aanstak en de 17e-eeuwse zussen deed herrijzen. Nu zijn ze uit op wraak en is het aan drie middelbare scholieren om voor zonsopgang op All Hallow's Eve te voorkomen dat de razende heksen in Salem een nieuw soort ravage aanrichten.

Naast Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy hebben ook Sam Richardson, Doug Jones, Hannah Waddingham, Whitney Peak, Belissa Escobedo, Lilia Buckingham, Froyan Gutierrez en Tony Hale een rol in de film.

‘Hocus Pocus 2’ is vanaf 30 september beschikbaar op Disney+.

Vierde 'John Wick'-film speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 13:11

Nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Ben je fan van de actievolle films van 'John Wick'? Dan kan je vanaf vandaag gaan kijken naar het langverwachte vierde deel in de saga!

John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hieronder de trailer van 'John Wick 4' en check 'm vanaf vandaag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Maker 'Get Out' werkt aan nieuwe film

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:23

Jordan Peele, de maker van de succesvolle films ‘Get Out’, ‘Us’ en ‘Nope’, werkt aan een vierde film. Het project moet tijdens kerst 2024 op het witte doek verschijnen. Dat meldt Variety.

De film staat nu onder de naam ‘Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele’ op de releasekalender. Het plan is om het project, waar verder nog geen details over bekend zijn, op 25 december 2024 uit te brengen.

Of er binnenkort meer informatie volgt is nog maar de vraag. Bij zijn vorige drie films deelde Jordan Peele namelijk ook vrijwel geen details.

Ontdek meer