Demi Lovato wil geen documentaires meer maken

Karen Luiken-31 augustus 2022 om 06:29

Fans van Demi Lovato hoeven voorlopig geen nieuwe documentaires over het leven van hun idool te verwachten. De zangeres heeft in een interview met Alternative Press onthuld dat ze niet van plan is er nog meer te gaan maken.

In de afgelopen tien jaar heeft Demi verschillende documentaires gelanceerd waarin ze over haar worsteling met verslavingen vertelt. Maar als ze de keuze om de docu’s uit te brengen nu opnieuw zou mogen maken, had ze het anders gedaan. “Ik zou willen dat ik had gewacht”, aldus Demi. “Nu is het gecementeerd. Nuchterheid is wat werkt voor mij en niets anders.”

Nieuwe docu's staan niet meer op de planning. “Eerlijk gezegd ben ik het beu om naar mezelf te kijken, en ik denk dat andere mensen dat waarschijnlijk ook zijn. Als dat niet zo is, kunnen ze mijn muziekvideo’s bekijken", vervolgt Demi.

Betekent dit dat we naast muziek helemaal niets nieuws van Demi kunnen verwachten? Dat nou ook weer niet. Mogelijk komt er ooit nog een boek. “Mijn verhaal is nog niet klaar, dus ik wil tegen de tijd dat ik een boek heb geschreven kunnen zeggen: Ok, nu ben ik volwassen.”

‘Love Island’-sterren Molly en Tommy onthullen geslacht kindje

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 06:11

Molly Mae Hague en Tommy Fury hebben via social media het geslacht van hun kindje onthuld. Het koppel krijgt een meisje.

De 23-jarige ‘Love Island’-sterren maken het nieuws bekend met een video. Daarin is te zien hoe ze met een ballon poseren. Als ze er met een naald in prikken, komt er roze confetti uit. Wat natuurlijk betekent dat Molly en Tommy een dochter verwachten.

De realitysterren deelden vorige week het bericht waaruit bleek dat ze voor het eerst ouders worden. Niet veel later gaf Molly haar fans een update over haar zwangerschap en zei ze dat ze in de beginperiode soms wel vijf keer per dag huilde. De blondine, die nu zes maanden zwanger is, vindt de ervaring emotioneel erg zwaar.

Temptations Heikki vader geworden

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 05:33

Er is een ‘Temptation Island’-baby geboren. Heikki, die in 2019 samen met zijn ex-vriendin Milou deelnam aan de ultieme relatietest, heeft een dochter gekregen.

De realityster maakt het nieuws bekend via Instagram. Daar deelt hij een foto met zijn kersverse kleine. “She here”, schrijft hij erbij. “Met enorme trots kan ik jullie mededelen dat ik papa ben geworden van een superknap dochtertje Luna.” Moeder en dochter maken het volgens hem goed.

In maart maakte Heikki en zijn nieuwe vriendin Kaylee bekend in verwachting te zijn. Voor Heikki is het nu zijn eerste kindje, voor Kaylee de tweede. Zij heeft ook al een dochter uit een eerdere relatie.

Ontdek meer