Demi Lovato wil geen documentaires meer maken

Karen Luiken-31 augustus 2022 om 06:29

Fans van Demi Lovato hoeven voorlopig geen nieuwe documentaires over het leven van hun idool te verwachten. De zangeres heeft in een interview met Alternative Press onthuld dat ze niet van plan is er nog meer te gaan maken.

In de afgelopen tien jaar heeft Demi verschillende documentaires gelanceerd waarin ze over haar worsteling met verslavingen vertelt. Maar als ze de keuze om de docu’s uit te brengen nu opnieuw zou mogen maken, had ze het anders gedaan. “Ik zou willen dat ik had gewacht”, aldus Demi. “Nu is het gecementeerd. Nuchterheid is wat werkt voor mij en niets anders.”

Nieuwe docu's staan niet meer op de planning. “Eerlijk gezegd ben ik het beu om naar mezelf te kijken, en ik denk dat andere mensen dat waarschijnlijk ook zijn. Als dat niet zo is, kunnen ze mijn muziekvideo’s bekijken", vervolgt Demi.

Betekent dit dat we naast muziek helemaal niets nieuws van Demi kunnen verwachten? Dat nou ook weer niet. Mogelijk komt er ooit nog een boek. “Mijn verhaal is nog niet klaar, dus ik wil tegen de tijd dat ik een boek heb geschreven kunnen zeggen: Ok, nu ben ik volwassen.”

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer