Leonardo DiCaprio na 4 jaar weer vrijgezel

Karen Luiken-31 augustus 2022 om 06:20

Ben jij verliefd op Leonardo, Leonardo DiCaprio? Pak hem dan vast en ga met hem dansen, net als op die grote boot. Of het ooit gaat gebeuren, weten we niet, maar je kansen om het hart van Leonardo DiCaprio voor je te winnen zijn nu groter dan ooit. People meldt dat de acteur na jaren weer vrijgezel is.

De 47-jarige Leonardo en het 25-jarige model Camila Morrone hebben hun relatie beëindigd. Ze waren vier jaar samen. De twee werden sinds januari 2018 aan elkaar gelinkt en maakten hun debuut als koppel tijdens de Oscars in februari 2020.

Afgelopen juli werden Leonardo en Camila nog samen gespot op een strand in Malibu. Niet veel later vierde Leonardo alleen vakantie in Europa. Het is niet bekend wanneer ze precies een punt achter hun relatie hebben gezet.

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Ontdek meer