Megan Thee Stallion krijgt rol in Marvel-project

Karen Luiken-31 augustus 2022 om 05:57

De Marvel-familie krijgt er een nieuw lid bij. Niemand minder dan Megan Thee Stallion krijgt volgens Deadline een rol in een nieuwe aflevering van ‘She-Hulk’.

Heel veel is er nog niet bekend over de rol die Meg gaat spelen. Het enige dat we tot nu toe weten, is dat ze betrokken zal zijn bij een rechtszaak die wordt geleid door Augustus ‘Pug’ Pugliese, gespeeld door Josh Segarra.

Zodra Megan zich in het Marvel Cinematic Universe heeft genesteld, zal ze er een grote vriendengroep bij krijgen. Fans denken namelijk dat naast de rapper ook Tim Roth, Benedict Wong en Charlie Cox hun opwachting zullen maken in ‘She-Hulk’.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer