Megan Thee Stallion krijgt rol in Marvel-project

Karen Luiken-31 augustus 2022 om 05:57

De Marvel-familie krijgt er een nieuw lid bij. Niemand minder dan Megan Thee Stallion krijgt volgens Deadline een rol in een nieuwe aflevering van ‘She-Hulk’.

Heel veel is er nog niet bekend over de rol die Meg gaat spelen. Het enige dat we tot nu toe weten, is dat ze betrokken zal zijn bij een rechtszaak die wordt geleid door Augustus ‘Pug’ Pugliese, gespeeld door Josh Segarra.

Zodra Megan zich in het Marvel Cinematic Universe heeft genesteld, zal ze er een grote vriendengroep bij krijgen. Fans denken namelijk dat naast de rapper ook Tim Roth, Benedict Wong en Charlie Cox hun opwachting zullen maken in ‘She-Hulk’.

'Fantastic Beasts'-actrice komt naar Comic Con Brussels

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 16:20

Potterheads zijn door het dolle heen, want binnenkort komt een van de meest geliefde 'Fantasic Beasts'-personages naar Comic Con Brussels: Queenie Goldstein (gespeeld door Alison Sudol)

Sudol werd wereldwijd bekend door haar rol als Queenie Goldstein in de eerste 'Fantastic Beasts and Where To Find Them'-film. In de franchise speelde ze al met grote namen zoals Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller en Mads Mikkelsen.

Sudol zal zowel op 29 en 30 oktober aanwezig zijn in Tour & Taxis en is beschikbaar voor foto's en handtekeningen!

Meer info kan je hier vinden.

'Code van Coppens' krijgt eigen escape room in Antwerpen

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:29

Het populaire VTM-programma ‘Code Van Coppens’ krijgt nu ook eigen escape rooms in Antwerpen. Dat werd eerder deze week aangekondigd door VTM.

Presentatoren en broers Staf en Mathias Coppens komen met twee nieuwe escape rooms die allebei zo’n 50 minuten duren. Vanaf 29 oktober kan je deze twee nieuwe raadseltochten vinden in hartje Antwerpen.

Elke escape room bevat vijf verschillende kamers die gebaseerd zijn op afleveringen uit de voorbije seizoenen. In elke kamer zal je een code moeten kraken die je dan vervolgens naar de volgende kamer leidt….

Tickets voor 'Code van Coppens: Unlocked' zijn nu alvast te koop via deze website.

Succes!

Ontdek meer