Deze actrice keert niet terug in 'Bridgerton'

Karen Luiken-31 augustus 2022 om 05:47

Kijkers moeten het in het derde seizoen van 'Bridgerton' doen met een personage minder. Actrice Charithra Chandran keert helaas niet terug voor het vervolg. Zij vertolkt de rol van Kates jongere zus Edwina.

Edwina werd geïntroduceerd in het tweede seizoen van ‘Bridgerton’. Ze maakte haar entree in de Ton en trok meteen de aandacht van Anthony Bridgerton. Toch was het niet Edwina waar de meest begeerde vrijgezel van de stad er uiteindelijk mee vandoor ging, maar haar zus Kate.

Actrice Charithra maakt het nieuws bekend in een gesprek met The Indian Express: “Nee, ik ben niet op de set voor het derde seizoen. Ik ben bezig met een film. Het is nog niet aangekondigd, ik vind het heel spannend!”

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Ontdek meer