Deze actrice keert niet terug in 'Bridgerton'

Karen Luiken-31 augustus 2022 om 05:47

Kijkers moeten het in het derde seizoen van 'Bridgerton' doen met een personage minder. Actrice Charithra Chandran keert helaas niet terug voor het vervolg. Zij vertolkt de rol van Kates jongere zus Edwina.

Edwina werd geïntroduceerd in het tweede seizoen van ‘Bridgerton’. Ze maakte haar entree in de Ton en trok meteen de aandacht van Anthony Bridgerton. Toch was het niet Edwina waar de meest begeerde vrijgezel van de stad er uiteindelijk mee vandoor ging, maar haar zus Kate.

Actrice Charithra maakt het nieuws bekend in een gesprek met The Indian Express: “Nee, ik ben niet op de set voor het derde seizoen. Ik ben bezig met een film. Het is nog niet aangekondigd, ik vind het heel spannend!”

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want ahar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer