Vincent Banić zegt vaarwel tegen 'Familie'-personage

Karen Luiken-31 augustus 2022 om 05:43

Na zes jaar is het voor Vincent Banić tijd om afscheid te nemen van zijn ‘Familie’-personage. Zoals kijkers afgelopen maandag hebben kunnen zien is Guido, de rol die de acteur speelt, door de politie opgepakt. Hij verdwijnt uit de serie en daarmee dus automatisch ook Vincent.

Het was in 2016 toen Vincent voor het eerst in de huid van Guido kroop en sindsdien heeft hij veel spannende dingen meegemaakt. Het was zijn eigen keuze om te stoppen met ‘Familie’. De acteur wil zijn meer op zijn culinaire projecten en dromen gaan focussen.

“Ik heb de rol van Guido zes jaar lang met ontzettend veel plezier gespeeld”, klinkt het bij Vincent Banić. “Het personage heeft in die tijd behoorlijk wat meegemaakt, met pittige verhaallijnen waar ik telkens mijn tanden kon inzetten. Na zes jaar is de tijd gekomen om nieuwe plannen te maken en mijn culinaire dromen na te jagen. Koken en mijn restaurant Zagreb liggen me het nauwst aan het hart en daar wil ik me nu voorlopig op focussen.”

Of dit einde in Familie definitief is zal de toekomst uitwijzen. “Ik blik alleszins met niets anders dan warme gevoelens terug op mijn tijd daar. De plek waar ik mijn grote liefde heb gevonden, mijn vrouw Bab. Daar kan ik alleen maar mijn twee pollekes voor kussen.”

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Clémentine Caron wint een Jamie-award

Joyce Vander Auwera-02 februari 2023 om 12:44

Gisteravond was het De Jamies, de Vlaamse online video awards die jaarlijks uitgereikt worden tijdens Filmfestival Oostende. De beste online videomakers van het moment strijden om een gouden duim in verschillende categorieën. De Jamies eert de Vlaamse creatievelingen die coole videocontent maken op YouTube, TikTok, Twitch en Instagram.

TAGMAG Insider Clémentine heeft een Jamie-award gewonnen voor 'beste opkomend talent'! We zijn heel trots op onze jongste telg, dikke proficiat!

TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost waren ook genomineerd, helaas grepen zij net naast een award. Jaël kreeg, meer dan terecht, een podiumplaats in de categorie 'beste lifestyle'. Sowieso zijn wij trots op al onze Insiders en zijn zij allen onze number ones, you do YOU en supergoed bezig! 😍

Ontdek meer