'Stranger Things'-acteur komt naar Heroes Comic Con

Karen Luiken-30 augustus 2022 om 14:00

Een ‘Stranger Things’-acteur in real life ontmoeten? Dat kan binnenkort bij het gloednieuwe evenement Heroes Comic Con. Niemand minder dan Caleb McLaughlin, beter bekend als Lucas Sinclair, komt op zaterdag 24 en zondag 25 september naar Brussels Expo.

Caleb is als één van de hoofdrolspelers te zien in alle vier seizoenen van ‘Stranger Things’. Maar ook vóór die serie timmerde hij al hard aan de weg als acteur. Hij stond meerdere keren op Broadway, speelde de hoofdrol in de musical ‘Jazzland’ en had rollen in televisieprogramma’s als ‘ABC Forever’, ‘CBS Unforgettable’ en ‘CBS Blue Bloods’. Ook is hij te zien in de Netflix-film ‘Concrete Cowboy’ en het Amerikaanse sportdrama ‘High Flying Bird’.

Tijdens de Heroes Comic Con in Brussel neemt Caleb uitgebreid de tijd om op de foto te gaan met fans, handtekeningen uit te delen, selfies te maken en vragen te beantwoorden. Kaartjes voor het evenement kunnen hier gekocht worden.

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want ahar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer