'Stranger Things'-acteur komt naar Heroes Comic Con

Karen Luiken-30 augustus 2022 om 14:00

Een ‘Stranger Things’-acteur in real life ontmoeten? Dat kan binnenkort bij het gloednieuwe evenement Heroes Comic Con. Niemand minder dan Caleb McLaughlin, beter bekend als Lucas Sinclair, komt op zaterdag 24 en zondag 25 september naar Brussels Expo.

Caleb is als één van de hoofdrolspelers te zien in alle vier seizoenen van ‘Stranger Things’. Maar ook vóór die serie timmerde hij al hard aan de weg als acteur. Hij stond meerdere keren op Broadway, speelde de hoofdrol in de musical ‘Jazzland’ en had rollen in televisieprogramma’s als ‘ABC Forever’, ‘CBS Unforgettable’ en ‘CBS Blue Bloods’. Ook is hij te zien in de Netflix-film ‘Concrete Cowboy’ en het Amerikaanse sportdrama ‘High Flying Bird’.

Tijdens de Heroes Comic Con in Brussel neemt Caleb uitgebreid de tijd om op de foto te gaan met fans, handtekeningen uit te delen, selfies te maken en vragen te beantwoorden. Kaartjes voor het evenement kunnen hier gekocht worden.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Nieuwe extra datum voor Purple Disco Machine in België

Simon Smetryns-21 februari 2024 om 12:02- Foto:

Fiona Garden

Purple Disco Machine is de gedreven performer en internationaal geprezen hitmaker die tot de top van de internationale discowereld behoort. Getuige daarvan de snelheid waarmee de tickets voor zijn concert in Ancienne Belgique een paar weken geleden over de toonbank gingen. Uitstekend nieuws voor diegene die toen naast een kaartje grepen: de Duitse producer bevestigt een nieuwe datum in België. Purple Disco Machine staat op 30 oktober op het OM podium in Luik.

De ticketverkoop start op vrijdag 23 februari om 10u via LiveNation.be. Tickets zullen 31 euro kosten (incl. reservatiekosten).

Ontdek meer